І Старлінки ламаються…

Антон Сененко

Шановні, тут, імовірно, нікому не потрібно пояснювати важливість Старлінків на фронті.
В принципі, важко уявити альтернативну історію цього етапу війни, якби волонтери, а потім і держава, не почали насичувати підрозділи терміналами.

Але у Старлінків, як і у будь-якої техніки, є істотний недолік – вони ламаються.

Причому вихід з ладу буває пов’язаний як з тим, що поруч з антеною прилетіла міна, так і з тим, що хитромудрий оригінальний кабель ламається – чи сам по собі, чи в районі гнізда тощо.

Причин – купа. І десь стільки ж старлінків у неробочому стані нині висять на балансі підрозділів, не приносячи жодної користі, але, при цьому, маючи сплачене підключення.

Так от.

З’явився сервісний центр Старлінків для ЗСУ, де хлопці роблять просто дива і ремонтують корпуси, електроніку, перепаюють гнізда на нормальні стандарти, а також переобладнують старлінки спеціально під автомобілі.

СЦ Старлінків для ЗСУ

Якщо виникають будь-які питання – звертайтесь до Ruslan Galkin.

Я був особисто на цьому виробництві, багато фото не покажу, не скажу, де воно та хто там працює, не розповім жодних зайвих деталей про можливості цеху.

Але.

Якщо вам чи вашим побратимам-посестрам, жінкам-чоловікам-сестрам-татам, які воюють, потрібен ремонт Старлінка – вам туди.

Єдино що, через обмежені можливості центру ремонт здійснюється в порядку черги за попереднім узгодженням.

Якщо ж Ви як донатори бажаєте підтримати цю ініціативу – номер картки для збору коштів на дообладнання і розширення виробництва знайдете в оригінальному дописі.

Руслана знаю особисто, якщо що.
Буду вдячний за поширення цієї інформації.

Майте гарний вечір.

Автор