Порошенко у річницю безвізу: Україна переможе і стане членом ЄС і НАТО (відео)

Петро Порошенко у річницю безвізу на своїй сторінці у Facebook пише, що шість років тому мало хто вірив у відкриті для українців кордони ЄС. Він наголошує: віра в Перемогу, незламність та наполегливість українців зрештою так само приведуть до членства нашої держави в ЄС і НАТО.

«Мало хто вірив, що це можливо – але шість років тому ми здобули безвіз. Ми були дуже наполегливі і вірили у свою мету. Ми багато працювали, щоб виконати всі умови для лібералізації візового режиму. І досягли мети. Завдяки безвізу мільйони українців відкрили для себе Європу, а Європа відкрила українців – щирих, талановитих, доброзичливих. А після повномасштабного вторгнення – прийняла і прихистила наших жінок і дітей», – нагадав п’ятий Президент.

«Мало хто вірив, що Україна вистоїть у перші тижні російської навали. Але ми вистояли. Мало хто вірив, що членство України в ЄС і НАТО можливе – але це теж абсолютно реальна мета, якщо йти до неї так само наполегливо», – пише Порошенко.

«Сьогодні моєму батьку мало бути 87… І він завжди вірив та казав, що ми станемо великою європейською родиною», – згадує Петро Порошенко.

«Нам залишилося найважче, але коли Україна переможе, то стане членом ЄС і НАТО. Це – єдино можливий і правильний шлях. Це те, у що ти вірив, батьку. І це те, за що боремося зараз усі ми», – наголошує п’ятий Президент.

Джерело

Автор