Порошенко зустрівся з послом Євросоюзу в Україні (фото)

Петро Порошенко під час зустрічі з Послом ЄС в Україні Матті Маасікасом обговорив спільні дії для перемоги над російським агресором та посилення політичної, військової та економічної стійкості України, а також перспективи післявоєнного відновлення нашої держави і прискорення процесу набуття членства України в ЄС. Про це п’ятий Президент повідомив у Facebook.

Під час зустрічі Петро Порошенко високо оцінив незмінну підтримку України з боку ЄС у соціально-економічній та торговельній сферах, подякував за масштабну програму макрофінансової допомоги. Лідер партії також висловив сподівання на продовження терміну дії рішення ЄС щодо лібералізації торгівлі та українського експорту до ЄС.

«Обмінялися думками щодо стану виконання Україною умов Єврокомісії для початку передвступних переговорів у контексті підготовки попереднього звіту ЄК у травні. Наголосив на важливості прийняття позитивного рішення ЄС щодо переговорів про вступ до кінця 2023 року», – пише Петро Порошенко.

«Із задоволенням продемонстрував пану Матті Маасікасу зразки техніки, яка щотижня відправляється на фронт», – зазначає Порошенко.

Джерело