10 хороших новин 19.02.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Гряниківка і Масютівка Харківської області; Білогорівка, Червонопопівка і Кремінна Луганської області; Виїмка, Федорівка, Дубово-Василівка, Берхівка, Бахмут, Іванівське і Часів Яр на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили лаптям 20 скупчень, 8 позицій ЗРК, уронілі двох орланів, ланцет і сушку.

✔ На росії ачтослучілось із системами С-300. Шота стали ламатися, як чмобік, якого за314здячили в піхоту замість артилерії. Тільки чмобіка не жалко, а пушку не вдається полагодити, доводиться відправляти назад на болота.

✔ У Бердянську замкнуло «Райський куточок». Цю базу відпочинку лапті облюбовали собі під госпіталь (райський куточок під госпіталь, бл*ть 🤦‍♀️), у якому тепер згоріли котельня, жральня і гаражі. Подрані лапті дивом уникли благодатного вогню і тепер їх далі добиватиме каральна росіянська медицина.

✔ У Донецьку прилетіло у будівлю «прокуратури днр».

✔ Україна запровадила санкції проти москальської біржі та банкірів. Загалом їх 333 штуки у списку. Так, їм від цього не дуже страшно. Але тепер ми запропонуємо зробити те ж саме ЄС і США.

✔ У Москві мусора закуповують похідні бронепанелі з іконами і текстами молитов, які мають захищати від уламків та пострілів.

✔ В магазинах на росії стали продавати фарбованого оселедця. Називається це чудо хімпрому «красная рыбка сельдь филе». Лапті читати не дуже люблять, тому хапають дешеву червону рибу, а потім верещать, що їх навіть на цьому наї*али.
Оселедець, якого викрасили у лосося. Президент, який прикидається людиною. Пліснява, яка мімікрує під країну. Шапки із собак, шуби із котів…. Далі буде хлібний м’якуш, який сформували під оселедця, щоби потім викрасити його під лосося.

✔ «Фекалии пошли на прорыв в Светлый Яр». Рідко це роблю, але тут не можу не процитувати цього прекрасного заголовка. Батальйони «Спарта», «Пятнашки» і хоробрі «Фекалії» пішли на штурм лікеро-горілчаного ларька: сука, ну прямо репортаж Красовського 😆.
Але до новини. Під Волгоградом лапті у прямому сенсі утопають в гівні. Кілометровий потік залив дорогу і сільгоспугіддя, після чого поповз до райцентра.
«Как мы видим, прет вот таким напором, через дорогу перетекает и шурует на другую дорогу пониже. Это светлоярская канализация льет в поле. Оно распахано и, кажется, даже засажено озимыми, но точно утверждать не берусь, я не агроном, – пише місцевий Гіляровський. – Площадь разлива составила около 1 км в длину и 4 метра в ширину. Глубину реки нечистот, вероятно, никто не мерил»… А сталося це все, бо покрали всі труби. Місцеві побігли на поклон до влади, та сказала, що її не ї*е, тому щоби навіть духу їхнього тут не було.
Колєнопреклоньонно уповзли. Дух, правда, залишився. Перемогли хоч в чомусь 🥳.
А і вишенька, як же без неї, – до цього гівном топило Волгоград, у районі музею «Россия — моя история». П’ять днів місто жило у гівні по кісточку, поки все це не опинилося у Волзі.
До речі, ви помічали, що в українській мові відсутнє слово – аналог «коленопреклоненный»?

✔ І це ще не вся крінжа. У Тульській області відвідувач кафе-бара настучав на діджея, який увімкнув під час звернення путіна пісню Потапа і Насті «Новий год».
«Эти действия привели к размещению в соцсети видеоролика с выступлением президента РФ на фоне песни вышеуказанной группы, слова которой воспринимались искаженно и неблагозвучно».
Діджея зрештою оштрафували на 45 тис за «підрив таким чином довіри до рішення президента рф про проведення есвео». І ви правильно здогадалися, стукача також оштрафували на 45 тис – за те, що зняв виступ путіна на фоні цієї пісні» і виклав у мережу.
Так шо пом’якшіть свої серця, Потап робить боляче не тільки нам.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Колаж: gagadget.com

Автор