10 хороших новин 08.02.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Червонопопівка, Шипилівка і Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Федорівка, Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Спірне, Виїмка, Бахмут, Красна Гора, Парасковіївка, Іванівське, Часів Яр, Кам’янка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Авдіївка, Мар’їнка та Богоявленка Донецької області.
Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 23 скупчення лаптів, три позиції зеніток, два пункти управління, склад боєприпасів і склад ПММ. Нацгвардійці уронілі з ігли чергову вертушку, а на півдні наші порвали, як тузик грілку, сім легких човнів, на яких лапті збиралися відправляти свої криворукі деерге.

✔ Ріші Сунак натякнув, що Велика Британія нам винищувачі дуже може бути що і дасть. Принаймні наших льотчиків, і це вже проговорено офіційно, вона навчатиме. Sky News пише, що Велика Британія розглядає можливість надання Україні винищувачів – Сунак попросив свого міністра оборони вивчити, які саме винищувачі можна було би надати.

✔ У Києві сьогодні нарешті знесли пам’ятник Чкалову. А завтра мають зносити Ватутіну. Аж не віриться 🥳.

✔ У Казахстані запровадили нові правила для лаптів, які не хочуть повертатися на росію, – тепер їм треба мати закордонний паспорт для оформлення ВНП. Раніше було достатньо внутрішнього. Крім цього, в Казахстані вони можуть відсижуватися лише 90 днів протягом кожного періоду у 180 днів. Можливості обнулити тримісячний термін, просто ненадовго виїхавши до Узбекистану чи Киргизії, більше немає.
Так шо додому, бл*ть, виходити на протести і качати путіна. Або можете приєднатися до наших Сил оборони 😊.

✔ Секретний російський супутник «Космос-2499» розвалився на орбіті. Про це дізналися і повідомили американці. Причина невідома, чи то іконка відвалилася, чи то ізострічка відклеїлась.
Space пише, що супутники «Космос-2499» та «Космос-2491», ймовірно, випробовували технологію для переслідування та виведення з ладу інших супутників.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Тепер горів завод із переробки нафтопродуктів у Ростовській області. Площа пожежі становила 100 м². вчора, нагадаю, горів нафтопереробний завод у Нижньогородській області.

✔ Мангуша завалили. Ігоря Мангушева, капітана 4 бригади 2 Армійського корпусу 8 лаптєногої армії ЗС РФ, командира взводу антиБПЛА. Це той лапоть, який виступав із черепом захисника «Азовсталі» і закликав убивати наших. А тепер йому прострелили голову з короткостволу в тилу.

✔ Швеція схвалила військову допомогу на понад $400 млн. Вирішили, що дадуть військове обладнання, без якого шведські військові зможуть обійтися протягом певного періоду. У тому числі САУшки Archer.

✔ У Забайкаллі деревенщина не хоче ховати вагнерівця з почестями. Місцевий дім культури відмовився проводити прощання з раніше судимим за вбивство воєнним злочинцем. Голова забайкальського селища відмазалася тим, що у них відсутній типовий дім культури. За її словами, культурний центр розмістили в орендованому приміщенні колишнього магазину, де атмосфера зовсім не жалобна 🤣.
Адміністрація селища перевела стрілки на церкву, так що тепер всі з інтересом дивляться, як викручуватиметься місцевий піп.

✔ Вдовам лаптів із донецької абізянської республіки привезли і подарували з Москви шуби. Норкові, із натурального хутра. Тішилися ці шкури шубам від усього серця, і ми вже встигли обіржати, що треба передати свої шуби тим, у кого ще чоловіки, на жаль, живі. Ну, в обмін на те, що вони самі за шубу їх завалять.
А тут виявилося, що шуби їм ніхто не дарував, а просто дали перед камерою постояти. Потім забрали, сказали, що видадуть ще кращі, застібнули у чохли і поїхали. І трубку тепер не беруть 😂. І лапті ж їм вже не привезуть з України крадену шубу. Ідеальне продовження історії 😂.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор