10 хороших новин 30.01.2023

Валентина Емінова

(або скільки встигла зібрати)

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Роздолівка, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка Донецької області.

✔ Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 8 скупчень лаптів, три пункти управління і два склади боєприпасів окупантів.

✔ З танками у нас крига скресла, тож тепер ми міцно взялися за винищувачі. У тому, що їх зрештою дадуть, сумнівів нема, питання тільки у тому, скільки і коли. Про готовність надати F-16 вже оголосила Польща, Нідерланди кажуть, що теж готові поділитися, коли надійде відповідний запит. І навіть голосний спасатель ї*альника путіна у Європі Макрон сказав, що чом би й ні, якщо це не призведе до ескаласьон.

✔ Жабаї*алагадючне. У Мелітополі група кадировців напала на знімальну групу НТВ, зґвалтувала журналістку і відмудохала оператора. Повідомляти про це керівництво журналістам заборонило, щоби не потрапити під закон про дискредитацію російської лаптєногої армії.
Журналістка Ольга Зенкова та оператор Артем Епіфанов виконували редакційне завдання, вечеряючи у ресторані «Воронцовський», коли на них напали представники батальйону Ахмат.
Я не дуже вірю у зґвалтування, це не кадировський почерк, багато хто казав, що вони таким не займаються. Але насправді так пох*й, що аж неудобно.

✔ В Україні заарештували Дерипаскине майно аж на 1 млрд грн. 12 земельних ділянок, комплекс морського порту, квартири, адмінбудівлі, виробничі цехи, 46 транспортних засобів, 240 одиниць спеціальної техніки.

✔ Австралія та Франція вироблятимуть для нас 155-мм снаряди, поставки можуть початися вже у цьому кварталі.
Також Італія та Франція домовилися спільно закупити близько 700 зенітних ракет Aster-30 для ППО SAMP-T, частина з яких також буде наша.

✔ Наша постійна рубрика «Гієна огнєнная». На росії, у Зеленогорську жив-був дитячий садок із вивченням англійської. Щоби дітям було цікавіше вчитися, воспіталки вирішили занурити їх в атмосферу Великої Британії і розвішали у кімнаті британські прапорці.
Але що ж це за сучасний садок без ї*анутої мамаші? Прапорці вона сприйняла за пропаганду країни, що не підтримує «сво», тому перестала водити свою дитину на англійську, але коли прапорці не зняли і після уроків, настучала у мерію.
Мер виявився таким же ї*анатом, на зло врагам на радість матері, тому садочок змусили прибрати символи загнівающєй Європи, а скоро, мабуть, заборонять і викладати англійську.
Впору було би замінити корейською, але русня для таких надзусиль надто тупа і лінива, тому, скоріше за все, просто вчитимуть дітей ботать по фені. Це їм на росії точно пригодиться.

✔ Українська IT-армія зламала архів «Газпрому» на 1,5 Гб з більш ніж шістьма тисячами файлів компанії. Таким чином наші хакери отримали доступ до матеріалів компанії щодо випробування та впровадження автоматизованих систем на одному з найбільших газових родовищ – Ковиктинській свердловині на Іркутщині. Може, там скоро і якась нештатна пожежа трапиться 😈.

✔ Керівник РПЦвУ Онуфрій, виявляється, у нас мученик. Притісняють його церкву в Україні, попам тепер ні тобі з російським громадянством пожить, ні тобі хористів потрахать, ні над родичами загиблих воїнів познущатися. Повний, словом, швах, майже геноцид.
Але просити заступництва Онуфрій чогось вирішив не у бога, як радить своїм прихожанам, а напрямки в генсека ООН. Так виглядає відчай.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉