10 хороших новин 21.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Площанка і Червонопопівка Луганської області та Білогорівка, Роздолівка, Васюківка, Красна Гора, Ягідне, Бахмут, Предтечине, Водяне і Мар’їнка на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 14 скупчень лаптів і дві позиції зеніток.

✔ Лаптєканал RT більше не 3,14здітиме у Франції, бо їм у Франції заморозили рахунки. Прекрасна новина тут не тільки в тому, що штопані гандони з RT-Франція тепер бояться, що не тільки не отримають зарплату за січень, а й взагалі залишаться у країні безробітними через свою роботу на російську пропаганду, а і у тому, що вони більше не віщатимуть і на африканські франкомовні країни, які вони увесь цей час налаштовували проти нас.

✔ У Соледарі затрьохсотили таку собі Анастасію Єлсукову, співробітницю пропагандистського телеграм-каналу Readovka, яка тусувалася з вагнерівцями. Тепер вся надія на місцеву каральну медицину.

✔ Естонські прикордонники змусили русню, яка везла мазут у вагонах, зафарбувати на них написи «русский мир», інакше не пропустили би через кордон.

✔ Нарешті на дев’ятому році війни у Раді зареєстрували проект про позбавлення держнагород артистів-зрадників.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Цього разу в Ангарську Іркутської області палають цистерни з пальним для бойових лаптів. Вогонь із бензовоза перекинувся на три залізничні потяги. Полихає так, що видно навіть на околицях.

✔ Наша постійна рубрика «гієна огнєнная». Цього разу в сльозах і шмарклях самки лаптів із так званого московського батальйону, який держава очікувано кинула напризволяще, не купивши їм ні дров, ні трусів, ні буржуйок і закинувши у гирло війни із самою стрілецькою зброєю. Самки, мабуть, ще не отримали права, тому замість лади-200 вимагають перетягти їхніх безсилих уйо*іщ кудись подалі від лінії фронту, щоби не погоріло же ж майно 😂.

✔ Приємний сюприз – серед українців знизився відсоток тих, хто ностальгує за совком. Позитивно до розпаду цієї статуї з гівна зараз ставляться 73% опитаних українців, а негативно лише 12%. При тому що у 2020 році їх було 32%.
«Трохи більше половини українців відзначають, що напад Росії на України став для них стимулом переосмислити радянське минуле», – зазначає Фонд «Демократичні ініціативи» Ілька Кучеріва.
Ну, бл*ть, хоч так…

✔ Латвія оголосила, що не пускатиме русню у разі нової хвилі втікачів від мобілізації. Зазначається, що тут буде корисним досвід, набутий під час «організованого білорусами тренування» 😈.

✔ Лукашенко відкрив у себе в Мінську атракціон для довбойобів: покатав по ковзанці лаптя на інвалідному візку, який втратив на війні з Україною півтори ноги. Крошка-картошка вважає, що ці покатушки точно вартували міжнародного злочину і каліцтва. Я не знаю, як їм там ще цього шамана не увімкнули для романтики, мабуть, побоялися, що увесь каток буде забльований.
Двохсота русня потрапляє до кобзона, трьохсота – до лукашенка, чим не привід влаштувати всьому цивілізованому світу священну самовбивчу війну? От якби ще заривали не у пакетах, а з краденими унітазами…

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор