10 хороших новин 04.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Красна Гора, Бахмут, Майорськ, Мар’їнка, Новомихайлівка, Побєда і Красногорівка Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили 19 скупчень лаптів, 4 позиції ЗРК і пункт управління.

✔ Різдвяне чудо таки сталося – Епіфаній 7 січня проводитиме святкову службу в Успенському соборі Верхньої Лаври. Так, саме у Києво-Печерській лаврі, саме у тому соборі, звідки ви3,14здили московський патріархат. Принаймні про це заявила пресслужба ПЦУ. Паша Мерседес поки відмовчується, і я не думаю, що він виведе своїх православних тітушок, бо Паші Мерседесу ще є що втрачати, включно з Нижньою Лаврою.

✔ У Криму сьогодні особливо затишно і по-домашньому, особливо у Севастополі – місті затоплених російських моряків, особливо у районі мису Фіолент. Місцеві повідомляють, що там дуже потужно гупало, а потім зайнялася пожежа. Зараз уточнюється, чиї то погоріли будинки. Сподіваюся, що наші люди не постраждали.
«Влада» повідомила, що гупало через вибух газового балону. Звісно ж. А ППО працювала просто так, бо всі на нєрвах 🤦‍♀️.

✔ Рогозін передав Макрону шматок заліза зі своєї сраки, бо це, на його думку, уламок боєприпасу французької САУшки Цезар (от що буває, коли багато спілкуєшся з путіним – спочатку ти годинами говориш по телефону з гівном, а потім жопа починає надсилати тобі посилки). У відповідь Макрон передав Україні легкі танки і бронетранспортери Bastion.

✔ У Томську загорівся табір чмобіків. Поки загасили, вигоріло більше трьох наметів з тампонами, іконками, фотками стіралки та іншими ніштяками, необхідними кожному бравому руському воїну. Прямо палають, так хочуть воювати 😂.

✔ Лапті продовжують наполягати, що у Макіївці вони втратили тільки близько 80 рил, тому непереможна українська армія вдогонку оформила їм і 80 – у Токмаку на Запоріжжі прилетіло акурат у скупчення 😂. І ще розтеребонькали комендатуру у Василівці, там теж кілька десятків, але точна цифра ще уточнюється.

✔ Декомунізація у Дніпрі – там демонтували радянський пам’ятник генералу Юхиму Пушкіну, а попросту танк, який не має ні історичної, ні художньої цінності.

✔ Норвегія готова забезпечити Україну необхідним обсягом газу на цю зиму, якщо нам не вистачатиме своїх запасів.

✔ США готують новий пакет допомоги для України з Хаймарсами. Також у пакеті можуть бути БМП Bradley – це головна бойова машина американських піхотинців

✔ Губернатор Ростовської області похвалився, що російська ППО збила повітряну кульку. Ви чекаєте на продовження новини? Це все – і з новиною, і з психікою лаптів, і з іміджем їхньої армії.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Колаж: Obozrevatel

Автор