10 хороших новин 27.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське і Стельмахівка Луганської області та Диліївка, Красногорівка, Водяне, Веселе, Мар’їнка і Побєда на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери налупили шість скупчень лаптів, пункт управління і склад боєприпасів.

✔ Блогер Володимир Золкін повідомляє, що внаслідок атаки НЛО на Енгельс загинули 17 лаптів, поранено 26, але х*й з ними, головне, що пошкоджено аж п’ять стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-95МС. Офіційного підтвердження немає, але і спростування немає, тож чом би і не порадіти.

✔ Різдвяні чудеса. Конституційний суд нарешті визнав законним те, що УПЦ МП, яка стидливо позбулася навіть дописки МП, зобов’язана вказати у своїй назві свою приналежність до росії. Ну щось на кшталт РПЦвУ.
А у Мінкульті тим часом повідомили, що рекомендуватимуть директору заповідника не продовжувати моспатріархату оренду двох головних храмів верхньої Києво-Печерської лаври. Термін оренди збігає 1 січня, якраз на день народження Провідника 😈.

✔ В Україні арештовано майно російського олігарха Усманова. Це той, що був власником колись дорогого вашому серцю Вконтакте. Але у нас він не тільки засирав мізки, але й крав. СБУ і БЕБ знайшли підпільні російські склади, де зберігали понад 160 тис. тонн української залізної руди на 2 млрд грн. Її хотіли нишком вивезти через порти на росію і передати на потреби лаптєногої армії.

✔ Ви ще пам’ятаєте Рогозіна? Ну ок, ще трошки попам’ятайте, але не сильно, бо йому щось гіршає: уламок застряг у хребті і загрожує паралічем, срака все ніяк не зростається. А його старий, ще з космоса, помічник сьогодні взагалі у лікарні помер. Охоронця Рогозіна вже й зарили, ще один його помічник у важкому стані. Усе таки прекрасний тоді видався салют.

✔ У Донецьку невідомий сміливець зняв на відео, як він спалює машину із літерою Z. При цьому на дверях машини червоною фарбою написано «За Бучу»

✔ Вчора я писала, що провалився Новорічний сезон у Криму, а сьогодні дізналася, наскільки на росії турпотік обвалився: кількість іноземців у складі організованих груп упала більш ніж на 90%. Зовсім не хочуть у балалайню іноземці їхати. Брезгують 😆 .  Туроператори сподіваються, що наступного року до них поїдуть туристи з Китаю та інших країн Азії.
З ковідного Китаю, де зараз повний швах, але їм тільки-но дозволили виїжджати з країни 🥳.
Тим часом накрилися аліной кабаєвой новорічні канікули самих лаптів, бо руснявим компаніям остаточно заборонили польоти через сусідні країни до Єгипту.

✔ Депушкінізація Чернівців закінчена – з фасаду Академічного обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської демонтували погруддя кудрявого, яке нарешті вже виявилося останнім у місті.
А в Ізюмі перейменували 19 вулиць. Наприклад, Островського – на Олександра Махова, Путійна – на Шухевича, Цоя – на Скрябіна, Висоцького – на Стіва Джобса.

Штефан Штірліц пише, що непереможна українська армія влаштувала фейерверк у штабі лаптів. Від захвату розірвало дванадцятьох, серед них новопризначений комбрик, його начальник артилерії, начрозвідки та ще кілька офіцерів управління.

✔ Путін остаточно ї*анувся. Якби це був не путін, я би навіть подумала, що це самоіронія. Дев’ять, бл*ть, перснів для учасників неформального саміту країн колишньої СНД. Він же реально бачить себе Сауроном, там зовсім бачок потік. Бачить Сауроном, але виглядає це так, що Горлум вирішив розтиражирувати свою прєлєсть 🤦‍♀️.
А ви помітили, що Лукашенко єдиний одразу напнув собі це кільце? Здавалося, зараз ще й вигукне «Валадымыр Валадымыравыч, я сагласный». Прям сяє. Цікаво, чи не змастили ці персні якимось полонієм, а то зараз скопититься наш Крошка-картошка, і перетворять його патєшну армію на колорадських жуків.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Колаж: РБК-Україна