10 хороших новин 13.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Новоєгорівка, Макіївка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Соледар, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Майорськ, Авдіївка і Мар’їнка Донецької області. Ландшафтні дизайнери покращили горизонт у районах двох скупчень російського біосміття.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Горів пітерський завод “Звєзда”, який виробляє двигуни для російського флоту. Горіло на площі не менше 200 квадратів, загасити змогли до ранку. Русняві ЗМІ про це майже нічого не пишуть, значить, щось хороше там таки відбулося.

✔ Білий дім завершує підготовку передачі Україні системи протиракетної оборони Patriot, про це говорить CNN, і Резніков каже, що вже скоро. Прекрасна новина, значить, буде чим збивати ї*учі іранські крилатки

✔ Україна тим часом налагодила масове виробництво снарядів калібру 152 та 122 мм. Також починається випуск мін, і це тільки не секретна інформація 😈.

✔ Країни ЄС одноголосно схвалили пакет допомоги у €18 млрд для України. При цьому Угорщині дозволили використати кошти з фондів ЄС у розмірі €5,8 млрд, якщо вони виконають 27 попередніх умов 🥳.
Також Естонія отримає від Єврокомісії €10 млн для допомоги українським біженцям, їх там більше ста тисяч.
І ще Єврокомісія виділить €30 млн на закупівлю для України майже 50 мільйонів LED-ламп для українських домівок.

✔ Ліквідували ОАСК. Ї*ане Вовче лігво, з яким стільки боролися, і яке встигло стільки мільйонів нароздавати під шумок з квітня, обслуговуючи власні інтереси, це відслідкували Бігуси. Як завжди у нас два питання – чому, бл*ть, так пізно і хто сяде, але все одно є привід порадіти. Колись взагалі не вірилося, що це станеться.

✔ «Бавовна» у Брянській області, її чули жителі одразу двох селищ, біля одного з яких є військовий аеродром, а біля другого військова частина мотострілецького полку. Лапті виють, що ми атакували їх Хаймарсами, хоча є й версії, що спрацювала ППО.

✔ Британія виділила новий пакет допомоги на 50 мільйонів фунтів: 125 зенітних гармат та пристрої для протидії дронам-камікадзе. Ще британці ввели санкції проти іранських та російських діячів за «огидні удари по цивільних цілях», а Борису Джонсону дали послухати українську пісеньку з його фразою.

✔ Лідери країн G7 спільно заявили, що притягнуть Путіна до відповідальності за його дії в Україні, чому це не пролунало 8 років тому, мені вже ніякий магній, блть, не допомагає з цими їхніми заявами.
«Не може бути безкарності за військові злочини та інші злочини. Ми притягнемо президента Путіна та винних до відповідальності відповідно до міжнародного права».
Але мабуть ця заява звучала і не для нас, бо на росії верещать так жваво і гучно, ніби їм сваї від кримського мосту вже у сраку забили. Марков: 😩
«Це означає, що Захід ставить перед новим 2023 роком собі завдання – повний військовий розгром… і підпорядкування собі державності Росії»😩😩 «Йдеться про захоплення, полон президента Росії, міністра оборони Росії, керівників спецслужб і розправу над ними. Як над Саддамом Хусейном».
Це прекрасно як пожежа у Москві 😂.

✔ Гіркін висміяв Дондона, який заявив, що війна йде по плану, і все у лаптєногих під контролем. Це у тих, за кого Скабєєва видала героїв із чеченського батальйону імені Шейха Мансура, мовляв, вони вже у Бахмуті. Класичне таке ЇЖГ, вже між собою починають гризтися. Цікаво, а Гіркіна теж заставлять на камеру вибачатися, чи знімати свиней на камеру це також гріх?

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉