10 хороших новин 27.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Мар’їнка, Верхньокам’янське та Спірне Донецької області. Ландшафтні дизайнери зробили красиво з трьома скупченнями лаптів і лаптєвозів.
До російської пакетної армії за добу приєдналися 600 новобранців. А загалом кількість делаптифікованих сьогодні перевалила за 87 тисяч.

✔ Росіянське місто Шебекіно на Бєлгородщині знову сидить без світла і води. Місцева влада повідомляє, шо то ми знову поламали їм лінії електропередач. Тільки на відміну від України у них там ї*али комунальники усе це оперативно лагодити, тому сидіти лаптям у пітьмах іще довго.

✔ В Абакані 70 тисяч лаптів зараз сидять бе опалення при -21. У Читі порвало труби між багатоквартирними будинками, жителі скиглять, що це відбувається щороку, і кожного разу масштаб руйнувань, завданих комунальниками, можна порівняти з ракетним обстрілом. У Ханти-Мансійську в багатоквартирному будинку температура взимку +12 по Цельсію, і це вже кілька років не вирішується. У селищі Єлань у Сибіру котельню як відключили минулого року, так і не вмикають.
Цей перелік ще можна довго продовжувати. Їх навіть обстрілювати не треба, завести на територію балалайні з часом кілька груп партизанів, які дещо трошки поламають, і місцева влада самостійно упорається з подальшим лаптєцидом.

✔ Президент «Енергоатому» Петро Котін заявив, що лапті схоже скоро з’ї*уться з Запорізької АЕС. Принаймні зараз виглядає так, що вони активно збирають манатки і намагаються викрасти все, що не дуже міцно прибите до підлоги.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Ачтослучілось сьогодні на найбільшому у Східному Сибіру комбінаті з переробки та випуску нафтопродуктів, що входить до складу Роснефти, Ангарському нафтохімічному. Спалахнула технологічна установка теплообмінника. На жаль, вже загасили.

✔ Відділ святої інквізиції СБУ завітав на Прикарпаття, до Івано-Франківської єпархії московського патріархату. Поки ніби не повідомлялося, що щось знайшли, але воно і не головне. Головне, що тепер московські попи постійно на порядку денному як уособлення сепаратизму, педофілії та антидержавної діяльності. Десакралізація так званої УПЦ МП, яка, до речі, за документами без оцієї приставки МП, дуже важлива. Бо втратять ще частину парафіян, яким раніше було не принципово, де святити пасочки.

✔ Німеччина прислала нам 10 танкових тягачів M1070 Oshkosh і півсотні захищених машинок для прикордонників.

✔ США виділили Україні $20 млн на підтримку зернової ініціативи.

✔ Русня сама гидує своїми героїчними невдахами. У Саратові бармен пабу Harat’s не впустив туди лаптя, бо він був у камуфляжі. Багато годин «патріотічна апщественность» міста ізводилася на гівно у соцмережах з цього приводу, але зрештою не змогли взяти штурмом навіть свій же російський гендель. Зате у генделі оголосили приватну вечірку і тепер проводять ще більший фейсконтроль.

✔ У Твері лапті пів дня срали цеглою, бо помітили на вулицях танки з українськими прапорами. Але їхні райдужні фантазії, на жаль, не справдилися, і то були всього тільки зйомки чергового пропагандистського кіногівна під назвою «Музикант». Вже, блять, аж інтересно, яку нашу історію вони с3,14здять і перекрутять цього разу.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор