10 хороших новин 15.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів: Новоселівське Луганської області; Білогорівка, Бахмут, Бахмутське, Времівка, Красногорівка, Мар’їнка, Новокалинове, Новомихайлівка, Первомайське Донецької області. Ракетники, авіація та артилерія нажбонькали за добу чотири скупчення і два склади боєприпасів. До російської пакетної армії приєдналися 710 новобранців.
А ще непереможні українські ППО збили сьогодні 73 ракети зі ста, і ще десять ї*учих іранських мопедів.

✔ Поки русня тужилася з обстрілами, прилетіло у їхню Білгородську область. Ну а що ви хочете, зрікошетіло, бойові сатаністи постаралися. У все тому ж Шебекіному чергова ракета не захотіла покидати росію-матушку.

✔ Під сватовим на Луганщині непереможна українська армія розбомбила штаб лаптів. Втрати – мінімум 50 рил.

✔ Абізянська «адміністрація» втекла з Нової Каховки. А ви кажете, вони необучаємі 😂.

✔ У Мелітополі чмобіки вирішили допомогти українській армії і пострілялися самі. У кафе. Нажлуктилися якоїсь хріні й влаштували, бл*ть, салун на 12 осіб.

✔ У Кривому Розі врятували усіх 566 шахтарів, які застрягли під землею через обстріли руснявих уйо*ків.

✔ У Мелітополі абізян Дмитро Трухін, відомий посіпака колаборантів Данильченка і Балицького, у надважкому стані після вибуху.

✔ Головпіп Києво-Печерської лаври таки опосередковано підтвердив, що вони молилися за росію. Але намагається відмазатися, мовляв, отця Захарія, який виконував «світську пісню», відсторонено від ведення служб. А что случілось? Він би, може, наступного разу щось із Ані Лорак заспівав 😂.
СБУ, утім, відкрила провадження.

✔ Генасамблея ООН ухвалила резолюцію про російські репарації Україні, 94 країни за, 14 проти (у тому числі Китай, Білорусь та Іран, звісно ж).
Резолюція рекомендує створення членами ООН, разом з Україною, «міжнародного реєстру збитків для реєстрації доказів, заподіяних усім зацікавленим фізичним і юридичним особам, а також державі Україна внаслідок міжнародних протиправних діянь Росії в Україні».

✔ Сказочноебали. Пам’ятаєте цей мем?
Росіюшку публічно і кілька разів обісцяли на саміті G20. Тикали потім брудним рильцем у калюжу і Україна, і Британія, і взагалі усі, хто хотів. Лавров зрештою із Балі різко з’ї*ався, бо рильце якось зовсім вже запріло.
Взагалі ця зустріч – прекрасна ілюстрація російського майбутнього.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Ілюстративне фото.

Автор