10 хороших новин 25.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія набила копрокадаврам 20 скупчень, два опорника, пункт управління, зенітку і склад боєприпасів. Назавжди упокоєно, за ранковим зведенням, 470 денацифікаторів. Хоча ні, тепер вже десатанізаторів, не плутайте 😈.
На півдні лапті втратили три склади з боєприпасами за добу, а ще наші козаченьки затрофеїли у лаптєногих Урал.

✔ У Чехії невідомий митець перетворив пам’ятник радянському окупанту на пам’ятник російському – тепер солдат, замазаний кров’ю невинних, стоїть на тому, на чому стоїть уся мародерська російська армія. На пралці😂 .

✔ На Херсонщині влучними ударами бавовни було перетворено на гігантську кільку в томаті скупчення лаптів у Каїрах і склад боєприпасів у Горностаївці (тільки там ще спочатку показували такий салют, що дісней обзаздриться).

✔ В тіктокових військах великі втрати – Штефан Штірліц пише, що після прильоту по базі дондони мають 40 вбитих і 60 поранених.

✔ В Ірані вбито полковника Корпусу вартових Ісламської революції Молашахі разом із його колегою. Молашахі, за деякими даними, відповідав за постачання ї*учих мопедів для русні, а його колега – за жорстоке придушення іранських протестів.

✔ На Брянщині партизани замінували залізничну колію, вибухом пошкоджено шибки кабіни машиніста вантажного поїзда. Нехай їздять та бояться 😈.

✔ У Мелітополі вибухнула автівка біля будівлі місцевого телебачення і, за чудовим збігом, офісу фсбшників. Пощастило місцевим «журналістам», зовсім недалеко бігти на зйомки. Правда, послизаючись на власному гівні.
А, і ще у районі Світлодолинського місцеві чули сім інтересних вибухів, дим пішов з боку залізничного мосту.

✔ Чехія більше не пускатиме русню з туристичними шенгенами, а це мінус 200 лаптів щодня.

✔ ЄС надасть Україні 1 млрд євро та 400 генераторів для термінового відновлення енергопостачання.

✔ Аеропорт Анапи продає русні квитки на літак, який нікуди не полетить. За півтори тисячі рублів можна просто посидіти у літаку, з’їсти обід, що зазвичай подавали на борту, і поплакати над своїм майбутнім.
До речі, гендиректорка найбільшої російської приватної авіакомпанії S7 Group Тетяна Фільова звільнилася і втекла з росії. А пілоти цивільної авіації, силоміць мобілізовані на війну, і далі падатимуть на російські будинки.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор