10 хороших новин 30.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Майорськ, Зайцеве, Одрадівка та Бахмутське. Від крилатих козаченьків і богів війни прилетіло у 16 місць скупчення біосміття, 6 зрк, 6 командних пунктів і два склади з боєприпасами, один зенітний ракетний комплекс та чотири засоби ракетних військ і артилерії ворога.

✔ Наша постійна рубрика «новини з ліманського котла». Непереможна українська армія прорвала оборону лаптів і звільнила Ямпіль. ISW повідомляє, що ЗСУ скоріш за все вже завершили оточення русні у районі Лимана, бо прорвали оборону у районі Ставок (за 10 км на північ від Лиману) і перерізали дорогу Торське-Дробишеве, що залишалася останнім шляхом для відступу 😈.

✔ На Луганщині, у Новоайдарському районі, наші козаченьки гарно жбонькнули чимось потужним по казармі лаптів. У результаті не менше півсотні жмурів, поламано 17 одиниць техніки.

✔ ОДКБ все більше і більше збрикує. По-перше, на вихід зібралася Вірменія. По-друге, Узбекистан заявив, що не видаватиме країні-200 втікачів від мобілізації.
Нам якби взагалі win-win: видаватимуть – ну ок, нехай протестують, гинуть у першому ж бою або здаються у полон; не видаватимуть – це послаблення позицій Путіна, якого скоро не боятимуться ніде крім Кремля.

✔ У русні, виявляється, є почуття гумору. В республіці Тива за мобілізованого солдата його родичам видають барана. Фате ржать, ви дивіться, яка символіка: баран, на відміну від нього, живий (звісно, якщо ніхто у нього не стрілятиме), на ньому вже зараз можна буде їздити (а ту ладу ще хрін отримаєш), раптом що, його можна з’їсти. Як зараз кусають лікті ті, в кого одні доньки. А могли би вже шашлик 😂.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». А на Херсонщині українська армія усіляко показує, що ї*ала вона в пігідій усі їхні ереферендуми і просувається вперед. А підтягнути резерви лапті не можуть, бо наші козаченьки прострілюють усі мости.

✔ Норвегія готова у короткі терміни закрити кордон для русні. Спільний сухопутний кордон у лаптів з норвегами пролягає північніше Полярного кола, і Норвегія підніме гелікоптер із датчиками, щоби до них не шастали усілякі відморожені. Прямо Вінтерфел зі здичавілими. Тільки здичавілі були більші схожі на людей.

✔ Канада запровадила нові санкції проти 43 лаптєолігархів, фінансової іліти та їхніх родичів. Також під санкції потрапили так званий «керівний орган Херсона» і 35 абізян з територій, котрі країна-гопнік намагається прилаштувати до своєї зогнилої коробки від холодильника, яку вона називає федерацією.

✔ Міжнародний валютний фонд розширив програму екстреного фінансування, відтак Україна може отримати до $1,3 млрд додаткової допомоги.

✔ Україна подає заявку на пришвидшений вступ до НАТО і заявляє, що не проводитиме жодних переговорів із Росією, поки президентом є путін.
Я, блть, не знаю, які шанси, сказав Столтенберг. З одного боку, якщо ми член НАТО, русня по нам ядеркою може не йо*не. А може навпаки, скоріше йо*не, справа невдячна – гадати, куди ї*анату сеча вдарить. У нас є шанс на всьому цьому проскочити в Альянс і вже бути під ще якимось захистом, бо х*юшки наступний президент того, що залишиться від росії, буде адекватнішим за попередника. Значить, це шанс вберегти Європу від нових воєн.
Так шо це хороша новина.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉