10 хороших новин 26.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки зомбаків у районах населених пунктів Спірне, Соледар, Підгородне, Бахмут, Майорськ, Кам’янка, Побєда та Павлівка. Від крилатих козаченьок та артилерії прилетіло по 18 скупченням, 6 ракетним батареям, двом підрозділам ракетних військ і артилерії, позиції бронетехніки і трьом складам з боєприпасами.

✔ Банк Таджикистану припинив обслуговування російських карток «мір». Польща обмежила можливість в’їзду русні через повітряні та морські пункти пропуску, а перед цим заборонила їм візами в’їзд наземним транспортом по шенгену.

✔ Наша постійна рубрика «командырявые». Непереможна українська артилерія ударом Хаймарсів по штабу в Ізюмі уколошкала цілого начальника ракетних військ та артилерії 35-ї загальновійськової лаптєногої армії, полковника Бориса Тотікова (напередодні початку контрнаступу ЗСУ під Балаклією – ред). Тотіков і ще один упир, начальник автомобільної служби в/ч 74268 гвардії капітан Олег Лебедєв були поховані у Рязані 25 вересня.

✔ Конгрес США попередньо домовився про додаткові $12 млрд для України. Закон мають ухвалити до 30 вересня. Плюс Блінкен анонсував надання Україні ще $457 млн.

✔ Непереможна українська армія роз’ї*ала лаптям центр управління та підготовки операторів іранських дронів у Чулаківці на Херсонщині. Русня пише про двохсотих абізянських мобіків та іранських інструкторів.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Невдячні і не патріотичні лапті продовжують палити військкомати – третина усіх підпалених після 24 лютого припадає на останні дні, вже 14 військкоматів. У Кіровську лапті навіть підключили мозок і зробили хитроумну конструкцію – просунули трубку, прикріплену до підвішеної каністри з пальним, у дірку в стіні. Завдяки цьому вони встигли втекти, а поки загасили пожежу, згоріла саме та частина кабінету, де зберігалися документи і цифрові носії.

✔ Дагестан демонструє, що він – не росія. Місцеві у Махачкалі та Хасавюрті кожного дня виходять на протести, 3,14здяться з мусорами, гуртом визволяють взятих у полон, перекривають вулиці, погрожують почати захоплювати адмінбудівлі.
Нагадаю, що республіка Дагестан посідає перше місце за кількістю загиблих в Україні, обігнавши Бурятію. У Бурятії, до речі, теж гучні протести, активісти вже відверто називають мобілізацію геноцидом їхнього народу. Ненависть, відчай, сплеск русофобії. Для красоти картинки там не вистачає тільки референдуму.

✔ Німеччина націоналізує активи «Газпрому» без виплати Росії компенсацій.

✔ Японія посилила санкції проти РФ, заборонивши експорт товарів, пов’язаних з хімічною зброєю. 5 країн ЄС пропонують повністю заборонити імпорт російських алмазів.

✔ В Іркутській області мобілізований зі словами «зараз ми усі підемо додому» і «ніхто не поїде на війну» розстріляв воєнкома. Оце я розумію, вже нормальний російський громадянський протест. Повідстрілювати усіх воєнкомів навіть краще, ніж попалити військкомати. Нам-то, у принципі, без різниці, у який спосіб на росії скорочується популяція лаптів. Головне, щоби вони при цьому не їхали до нас.
Начальник призовної комісії, за останніми даними, трьохсотий.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉