10 хороших новин 12.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Майорськ, Миколаївка Друга, Бахмут, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка. Крилаті козаченьки знесли з лиця землі п’ять лаптєвих опорників і дві позиції ППО.
Безславної кінчини зазнала 810 окрема лаптєнога бригада морської піхоти з міста ганьби руських моряків Севастополя. У боях з непереможною українською армією 85% підрозділу крисіян-зрадників перетворилося нарешті на росіян. Хороших 😂. Решта 15% відчувають себе сильно подавленими 😂.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». ОК «Південь» повідомляє, що лапті, затиснуті на правому березі Дніпра, вже готові викинути білий прапор але не можуть знайти нічого чистого і шукають можливостей здатися у полон.
Ну вже офіційно, звільнені і делаптизовані: Високопілля, Нововознесенське, Білогірка, Миролюбівка і Сухий Ставок.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Харківщині». Непереможна українська армія вийшла на кордон з балалайнею у районі села Тернова.
Гвардійці уронили лаптям сушку, поламали два Урала, одну бойову броньовану машину та бензовоз і взяли у полон з десяток лаптів поблизу Куп’янська. Два БТР-82 затрофеїли у цілком ходячому стані

✔ У Сватовому на Луганщині в лаптів прокинулися рештки разуму, тому вони швиденько з’ї*алися вглиб окупованих територій, залишивши у місті абізян. На Сватівщині вже встановлено Прапор.

✔ Росія втратила газовий ринок у Європі. Порівняно з періодом минулого року обсяги постачання впали вчетверо. І ціна на газ все одно впала на 40%. Злобним уї*анам не залишається тепер нічого крім як спалювати свій же газ, поки в них досі є негазифіковані великі міста. Зате Європа заповнила сховища газом на 80% і русофобією на 20% й замерзати насмерть ніх*ра не збирається.

✔ Кримський головний абізян Сергій Аксьонов, відомий в нас більше як Гоблін, вирішив, що буде не так страшно, якщо боятися одразу на камеру. І заявив, що радіє обстрілам об’єктів інфраструктури у Харківській області зокрема. Він сподівається, «що все це перейде, нарешті, в більш рішучу фазу».
Блть, ну ще трошки, і звісно перейде 😂. Ми вже знаємо, де і які у вас ППО.

✔ Підірвали у її ж квартирі «ректорку» Херсонського держуніверситету Тетяну Томіліну. Охоронець-кадировець загинув, абізяну госпіталізували.
Це та божевільна, яка розповідала про американські біолабораторії у Херсоні. Я думала, цю міську божевільну з якогось пункту збору макулатури на цю посаду притягли, а прочитала, що в неї міжнародний сертифікат доктора наук.
Тепер у неї два шляхи. Або приєднатися до свого охоронця, або до Киви у якості співавтора у нових наукових працях.

✔ На Донеччині Нацгвардія, ЗСУ і Тероборона зайшли у Святогірськ і зачистили позиції лаптів. Над Богородичним знову піднято український прапор. Щоправда, зачищати там ще і зачищати, там санінспекцію треба, бо ці копрофаги навіть у храмі за вівтарем насрали.
От реально, на їхньому прапорі не вистачає 💩 для повноти відображення характеру нації.

✔ У балалайні тим часом добровольці, що позарилися на крадені стіралки і бабло, подивилися в інтернетах новості і стали пачками відмовлятися їхати в Україну. Балалайне військове командування навіть змушене було призупинити відправку нових, вже сформованих підрозділів

✔ На росії зараз дуже приємна тенденція. Депутати із Москви і Санкт-Петербурга вимагають відставки путіна, набралося аж 19 камікадзе. Військове командування критикують Кадиров і Стрєлков. Позакривали каменти на каналах, бо русня питає, що за х*йня з «Києвом за 4 дні», якщо ЗСУ звільняють місто за містом. Русня починає гундєть, а значить відчула, що цар став слабкий.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор