10 хороших новин 04.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки в районі Краснопілля, Бахмутського, Бахмута, Майорська, Зайцевого, Кодеми, Соледару і Первомайського. Крилаті козаченьки 12 разів непогано ї*анули по лаптях з повітря.
Нацгвардія, спільно з ТрО, звільнили село Озерне поблизу Слов’янська – доволі стратегічне, бо з нього відкривається шлях на залізничний вузол у Лимані.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу». На Херсонщині також звільнили село – Високопілля, за яке люто 3,14здилися з лаптями далеко не перший день. Тепер козаченьки тут не тільки встановили наш Прапор, а й добре поповнили обмінний фонд.

Інші лапті на Херсонщині, а саме 127 полку 1 армійського корпусу, подивившись на долю своїх нещасних сородичів, написали відмову від участі у бойових діях. Тепер їх, скоріш за все, перетрьохсотять свої ж, і будемо сподіватися, що на фронт вони вже не повернуться.

Гіркін тим часом ниє, що у ЗСУ на півдні все ще краще і краще получається, і артилерія в нас навалює як боженькі, і переправи ми поламали, і лаптєугруповання скоро можемо розсікти і оточити його західну частину. Вопщем, якщо він скоро знову буде без вусів, значить, він їх собі повидирав від ужасу.

✔ На Харківщині наш «Бук» збив літак лаптів без жодного пострілу. Лаптєкрилий тупо злякався повідомлень про опромінення радаром. «Він зрозумів, що з мисливця перетворився на ціль, з переляку катапультувався, а літак розбився», – розповідає командир ракетної батареї «Бук М1», герой України Ярослав Мельник. На рахунку його підрозділу вже 11 літаків і дві вертушки 😊.

✔ У Якутії зійшов з рейок потяг з пальним для лаптів. Серед втрат не тільки, власне, пальне, а і 300 метрів колії. Героям слава, якутські шамани, дякуємо за співпрацю.

✔ Дві ракети, які лапті випустили по нас із Криму, вирішили залишитися у Криму. Бо там все добре так, по-домашньому. Так не хотілося улітать 😂.
Шкода тільки, що впали на узбережжя, а не на військову частину. Ця русня нічого не може зробити по-нормальному.

✔ Через введення ліміту цін на нафту, яке погодили країни G7, і до якого додадуться збитки через нафтове ембарго, балалайня втратить близько 70% доходів від її експорту. До речі, Індія та Китай різко скоротили закупівлю. Дуже не хочеться під санкції.

✔ Було колись у радянських лаптів прислів’я: курица не птица, Болгария не заграница. Ну так от хуюшки, нєзаграніца взяла і підняла ціни на в’їзд для братушок з 35 аж до 80 євро у рамках скасування візових пільг для громадян балалайні. Вопіющая русофобія 🙂

✔ Росіянка Марія Ласіцкене, яка колись підставила нашу Ярославу Магучіх із тим фото, тепер плачеться, що вона виступає в одній і тій самій формі, на якій вже протерла дірки, а Nike чогось більше не хоче одягати русню.
Українська легкоатлетка Анастасія Бризгіна у відповідь виклала фото наслідків прильоту російської ракети у спорткомплекс і уточнила у коментарі: «Що там з дірками на формі?».

✔ На Херсонщині лапті полізли штурмувати позиції наших десантників, традиційно обісралися, потрапили у полон. А під час обшуку в них знайшли… штучну вагіну.
Тобто, вони були настільки впевнені у власному успіху, що вже збиралися переїжджати і свою спільну дружину одразу взяли з собою? Чи штучна 3,14зда – це був їхній талісман? Втім, тоді все стає одразу зрозумілішим 😂 .
Я тепер вже починаю думати, чи справді їм видали оті автомати з кривими дулами. Може, вони їх самі тойво, мало лі які там ще сексуальні девіації.
Гумовий виріб передадуть до музею «бойової слави» армії Росії.

✔Ну і в десяточку коротко, бо вже по кількості знаків в один пост не поміщаюся. На росії буклети про мобілізацію почали з’являтися у нічліжках для безпритульних. Друга армія світу запрошує на службу бомжів.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор