Кого оббріхували російські шпигуни?

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

В помешканні депутата Андрія Деркача НАБУ провело обшук і серед іншого вилучило “шпигунську ручку” – чорнильну ручку з вмонтованими мікрофоном та відеокамерою. Крім того обшукали приймальню нардепа, де вилучили документи і технічні засоби шпигунського характеру. Слідство вважає вилучені предмети доказами того, що Андрій Деркач був російським шпигуном.

А це ще один доказ того, що наклеп на президента США Джо Байдена і п’ятого президента України Петра Порошенко оприлюднював російський шпигун. Що саме з подачі особи, яка здійснювала шпигунську діяльність на користь Росії (держави-агресора), призначене президентом Зеленським керівництво силових відомств порушувало кримінальні справи проти Петра Порошенка і Джо Байдена. Пригадуєте таке?

Простіше кажучи, ЗЕботва одностайно і з натхненням повторювала російську брехню про Петра Порошенка, поширену російським агентом. А депутати “Слуги народу” цю російську брехню транслювали на телеефірах.

Очевидно? Зрозуміло?

Але я не маю ілюзій. Я переконаний, шанувальники ЗЕ російську побрехеньку “абнімаю – жму руку” будуть продовжувати повторювати до місця і не до місця. Бо коли їм треба оббрехати Порошенка, в хід іде все, навіть брехня, запущена Кремлем.

Ми ж бачимо, хто для Москви був справжнім ворогом в часи, коли Зеленський справді “абнімав і жав руку” – шукав мир в очах Путіна. Ми бачимо, кого оббріхували російські шпигуни.

Автор