10 хороших новин 30.08.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія перемолола на фарш наступ у районі Шнурків і втопила у крові “безобідні” озброєні спроби покращити тактичне положення у напрямках Опитного, Авдіївки, Первомайського і Красногорівки. Це на Донбасі.

На півдні крилаті козаченьки ї*анули по скупченню лаптів у районі Киселівки і Костирки та відбомбилися по Антонівському автомобільному, Антонівському залізничному і Дар’ївському мостах. Контрольний в міст, так би мовити.

✔ Український контрнаступ на Херсонщині настільки провалюється, що Стрємоусов розповідає про це вже з Воронежу. На палаючому пірдаку, мабуть, випадково долетів. Балицький, до речі, теж з’ї*ався, тільки в Крим.

Загалом на Херсонщині зараз відбувається такий 3,14здорез, що не встигаєш відстежувати нові прильоти. За ніч настріляли 159 лаптів і 60 одиниць техніки – танки, гаубиці, радіоелектронка, лаптєвози тощо. Арта працює по базах і складах зброї, лапті ох*ївають, кожен зайнятий своїм ділом.

✔ У Маріуполі партизани хитрістю підірвали абізянський патруль. Повідомили їм, що за такою-то адресою переховуються азовці, ті помчалися у вказане місце і благополучно наїхали… на свої ж, бл*дь, міни. Як результат – один лада-200, а другий назавжди залишить на Донбасі частинку себе. Поїде додому без ноги.

✔ Кабмін нарешті предав Гундяя анафемі. На свій мирський лад – за допомогою санкцій. Штука чисто символічна, але і релігія багато у чому – символізм. Чекаємо на хоча б чисто символічну, ну хоч для початку, заборону УПЦ МП на рівні держави із судовою забороною користуватися назвою «Українська православна церква»

✔ У Мелітополі партизани підірвали їдальню, де вечеряли окупанти. «Вкусно і точка», блть.

✔ Крисіяни тепер стабільно сруть цеглою як не від бавовни, так від наших хакерів. Ті взяли і зламали їм «Радіо Крим», увімкнувши Гімн України. І це вже другий тиждень такі акції, то по радіо, то по телебаченню.

✔ Фіни забирають у русні бабло на кордоні. Справа у тому, що приватні особи не можуть привезти з собою до росії жодних банкнот євро у зв’язку з санкціями.

Винятки стосуються тих, хто прямує до рф і везе 60 євро для власного вжитку. Але виняток не поширюється на русню приватних осіб, які повертаються з Фінляндії назад до Росії.

✔ Нідерланди підтримали ідею не пускати руссо туристо до Європейського союзу. Нідерланди, до речі, з квітня лаптям ці візи не дають.

Ще й Німеччина пропонує країнам Євросоюзу призупинити спрощений візовий режим з Росією і хоче бути посередником у суперечці між країнами ЄС щодо повного візового бана.

✔ Пам’ятаєте, 9 серпня біля Новофедорівки у Криму був салют на аеродромі, такий, що літало і вибухало по околицях. Так от крисіянам, чиї садові будинки, гаражі і кімнати гуртожитків поламало і посікло, крисіянська влада відмовилася виплачувати компенсації. Зібралося їх таких аж 42. Тепер цей цвіт детонації унило мітингує на камеру, благаючи путіна допомогти. (Так, я в курсі, що у Криму багато українських патріотів. Вони би не стали так принижуватися).

Зате українська влада являє одночасно приклад і батьківської турботи, і жирнючого тролінгу – Подоляк оголосив про евакуаційні маршрути з Криму для жителів на період активної деокупації півострова. На півострові з цієї теми тепер так полихає, що як би знову не сталася детонація.

✔ Я говорила, що я в захваті від української армії? Я в захваті від української армії! Вони навчилися робити дерев’яні, бл*ть, хаймарси, щоби лапті по ним відстрілювалися і втрачали дорогі боєприпаси.

Сука, і знають же тепер, що трапляються дерев’яні, але все одно відрізнити не можуть і далі стрілятимуть.

«За кілька тижнів приманки вполювали щонайменше 10 крилатих ракет «Калібр». Це змусило Україну розширити виробництво копій для ширшого використання, – розповідає джерело The Washington Post. – Знищення українських копій ракетних систем може пояснити хвалькувату оцінку росією бойових збитків західної артилерії. Вони стверджували, що вразили більше Himars, ніж ми навіть відправили». 😆

Автор