Маховик бавовни розкручується

Serg Marco

Цікаве дослідження. Сиджу в деяких російських телеграм-каналах, дивлюся “ізнанку”. Так ось, з недавніх часів я крім їх новин почав читати каменти. І там дуже цікавий паноптикум.

Спочатку там було “Як нас ракетами? Ми Росія, ми можемо ракетами обстрілювати, а нас-то за що? Це ж тільки наша прерогатива!”.

Потім була критика командування типу “Ви ось тут прої*али, дивіться, щоб у останній раз, ви там як воюєте, дебіли?”

Зараз вже інше. Там вой на болотах типу “Що це таке, чому ракетами не б’ють по Києву, по Зеленському та Залужному, треба більше ракет, чому так мало, потрібно ж за Крим відповісти, як же так? Хоча ми там по Харкову ввалили, і взагалі ракети кожен день летять, але…”.

Мені чомусь це нагадує славнозвісні п’ять стадій:

– Заперечення.
– Гнів.
– Торг.
– Депресія.
– Прийняття.

Так ось, наступна стадія вже недалеко. Те, що зараз коїться, це все не робилось за день. Це планувалось різними людьми, в різних місцях. Шукався варіант виконання. Інструментарій та розвідка. І нарешті – бавовна. Річ у тому, що такого буде все більше, і керівництво ЗС РФ це розуміє, тому відтягує подалі штаби, дробить склади, виганяє літаки та кораблі з Криму. Але маховик розкручується. Він вже розкрутився до того, що 6 місяців тому РФ ракетами знищувала наше ППО та била по аеродромах, а зараз, за шість місяців, те саме у відповідь робить Україна. Причому набагато ефективніше.

Тому, пігдоги, шукайте слова на наступну стадію. Депресію. Вона вас скоро нажене.

Привіт Бельбеку, до речі.

 

Ілюстрація: Oleksandr Grekhov

Автор