Українські військові отримали автомобілі Pinzgauer (фото)

Сили оборони України отримали ще один вид броньованих машин. Йдеться про автомобілі Pinzgauer. Їх військовим передав анонімний благодійник, який сам служить у Збройних Силах України. Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на Територіальну оборону ЗСУ.

На опублікованих фото видно щонайменше 8 одиниць техніки.

Вся моя допомога українській армії анонімна, щоб ніхто не знав моє прізвище чи бачив обличчя. Я роблю свою справу, те, що маю робити у такі часи. Буду там, де моя допомога потрібна найбільше. Знаю і розумію усі потреби. Після перемоги обов’язково розкрию себе“, – прокоментував передачу техніки військовослужбовець із позивним “Гора”.

Зазначають, що до війни анонімний благодійник був успішним підприємцем, а нині є військовим ЗСУ.

Ще вчора у Великій Британії, а вже сьогодні – на фронті“, – додають у повідомлені.

Зазначають, що два позашляховики вже служать військовим Сил територіальної оборони ЗСУ, решту відправили іншим родам військ.

Pinzgauer – це багатоцільові універсальні машини, виробництва BAE Systems Land Systems. Вони можуть використовуватися, як для перевезення особового складу, так і для медичних потреб, або перевезення боєприпасів.  Pinzgauer оснащено додатковою модульною бронею. Машина забезпечує захист від вогню зі стрілецької зброї, осколків артилерійських снарядів та вибухів.

Джерело

Автор