Українці здобули 15 нагород на чемпіонаті Європи з воднолижного спорту

В іспанському місті Цесена завершились змагання за нагороди континентальної першості з воднолижного спорту серед юніорів та юнаків. За підсумками чемпіонату, на рахунку української збірної 15 медалей — шість найвищого ґатунку, п’ять срібних та чотири бронзові. Окрім того представники “синьо-жовтої” збірної здобули перемогу в командному заліку U-17.

У віковій категорії “юніори”, чемпіон світу, учасник Всесвітніх ігор-2017 Данило Фільченко поповнив скарбничку власних досягнень – “золотом”у фігурному катанні та “сріблом” у стрибках з трампліну. Такі здобутки принесли Фільченку перемогу у багатоборстві.

Іще одну нагороду збірній в категорії U21 принесла Софія Максименкова, яка стала другою на трампліні.

Успішно виступили наші співвітчизники у категорії U-17. Звання найсильнішої спортсменки в багатоборстві серед дівчат здобула Станіслава Просветова. Дніпрянка стала першоюі в фігурному катанні.

На найвищу сходинку п’єдесталу піднялася Софія Максименкова у стрибках з трампліну. Також в активі Максименкової “срібло” у фігурному катанні.

Трійку лідерів в багатоборстві замкнув Олексій Самойлов серед юнаків.

Шість нагород здобули українці в категорії U-14. Переможницею в багатоборстві стала Марія Цюцюра, виборовши бронзові медалі у фігурному катанні та в стрибках з трампліну.

А Дмитро Філаретов здобув “срібло”у фігурному катанні, “бронзу” в стрибках з трампліну та став другим у багатоборстві.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів вдалим виступом та бажаємо подальших перемог!

 

Джерело

Автор