Є і гарні новини (відео)

Сергій Місюра

Трохи поїздив, трохи походив по позиціях, трохи подзвонив. І в мене є що сказати, звичайно, позитивного 🙂 .

Ми рвемо цю другу армію світу, з якої наші бійці вже навіть не сміються з цього приколу 😆 .

Усі бригади – дійсно бойові. На усіх напрямках. Особливо Північ, Київ та Миколаїв. Деякі з бригад уже сформували навіть додаткові БАТАЛЬЙОНИ з російської техніки, а людей вистачає навіть на другий ешелон та черга з людей під військкоматами.

Цікава історія від одного комбата.

“Я не знаю, як мокші хочуть з нами воювати, якщо вже навіть нас починає бісити, в доброму сенсі, діяльність нашого народу.

Нещодавно, повалили колону орків у лісі. Ще не встигла піхота сісти на машини, як вже Урали рембата летіли оглядати техніку, що вціліло. Але не пустив їх, щоб ми спочатку піхоту половили по лісах.

Через дві години рембат поїхав оглядати колону…

А там уже один чермет 😎 . Місцеві вже все зняли та опустошили баки. Ні одного акумулятора, частини ЗІПа чи автомата. Місцеві все забрали.

А через декілька днів розвідка знайшла колону, в якої були знищені водії першої і останньої машин. Картеччю 😆 . Тутешні мисливці самі знешкодили колону і залишили нам ціленькими решту машин. А тіла росіянців були розкидані по лісі. Значить, і сафарі гарне вийшло. Але вже автоматами, які в цих місцях точно ніхто не роздавав 😉 .
Ну як проти нас можна воювати, коли в нас народ таке творить без армії? 😆 “.

Головне – ми піджимаємо русликів до кордону на Півночі. Прорив на Харків чи Київ – нереально. Сьогодні знову з П’ятихаток хотіли зайти в Харків – знову вмерли та повтікали.

Миколаїв скоро забере Херсон. Головне, вчасно зупинити війська, бо Херсонська пропаде, а залишиться тільки Велико-Миколаївська 😛 .

І на кінець, спеціально заліз у воронку з-під Іскандера. Майже моїх два зрости та метрів 10 в діаметрі. Такий руській мір, що прийшов у цивільні міста та села. Але нічого, ми їм скоро ще більші ями викопаємо. Ями їхніми руками. Для них.

Слава Україні!

Автор