На контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування зменшився загальний пасажиропотік

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:
«Майорське» – 70/50;
«Мар’їнка» – 60/50;
«Новотроїцьке» – 50/70;
«Гнутове» – 20/20.

Відмітимо, що протягом минулої доби загальний пасажиропотік характеризувався певним зменшенням порівняно з попереднім днем, а кількість транспорту, який рухався через контрольні пункти в`їзду-виїзду, залишалася майже не змінною. Всього вчора лінію розмежування перетнули 31,2 тисяча осіб та 5,05 тисяч транспортних засобів:
«Майорське» – 6790 осіб та 950 транспортних засобів;
«Мар’їнка» – 7655 осіб та 1770 транспортних засобів;
«Новотроїцьке» – 7075 осіб та 1500 транспортних засобів;
«Гнутове» – 3435 осіб та 830 транспортних засобів;
«Станиця Луганська» – 6240 осіб.

Як вже повідомлялося, в КПВВ «Майорське» прикордонники виявили у паливному баку з бензином 4,5 кг наркотиків. У ході перевірки автомобіля «ВАЗ», яким громадянин України прямував до непідконтрольної Горлівки, прикордонний наряд виявив 8 пластикових пляшок, які знаходилися в паливному баку з бензином. В ємностях знаходилась рослинна речовина загальною вагою 4,5 кг, попередньо конопля. Громадянина України та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, в цьому ж контрольному пункті прикордонний наряд Краматорського загону зафіксував перевезення через лінію розмежування товарів з порушеннями. Зокрема, на тимчасово непідконтрольну територію автомобілем намагалися перевезти партію взуття на майже 15 тисяч гривень. Даний транспортний засіб передано ДФС для прийняття правового рішення.

Джерело

Автор