Зрада під новорічну ялинку

Джон Сміт

В рашці злили 10 пунктів, які зелена агентура запропонувала РФ для “миру на Донбасі”, щоб не дати їм зістрибнути цього разу.

“погодження у межах ТКГ законів з подальшим внесенням їх до Верховної Ради України: про особливості місцевого самоврядування ОРДЛО з імплементованою в нього “формулою Штайнмаєра”, щодо амністії, щодо децентралізації (з урахуванням особливостей ОРДЛО), про спеціальну (вільну) економічну зону, проведення місцевих виборів в ОРДЛО”.

Ось навіщо Зеленський замутив все це шоу з “наручниками на Порошенка”. Відволікти українців від диверсії, що він з моторолами погоджує зміни до нашого законодавства. По амністії вбивцям, по виборам під дулами автоматів, по внесеннях у Конституцію автономії бабуїнам і “вільну економічну зону” для них.

Все це і є та стаття, яку вони шиють Порошенку.

Вони збираються впихнути ракову пухлину в Україну, знають, що 70% українців це ніколи не підтримають, а тому треба відволікти і развєсті как котят. Путін розіграв “дєржитє мєня сємєро!”, ці розіграли “ми прінєслі мир!”.

Все це зрада влаштована під новий рік, щоб всі проковтнули. Вони боялися виступів патріотів і влаштували димову завісу. Ворог не біля воріт. Моторола вже на Банковій.

Автор