На Луганщині загинули підполковник Руслан Прусов і майстер-сержант Вадим Федосеєв із 79-ї одшбр

Фото © Facebook Настя Нагорна

У районі проведення операції Об’єднаних сил у Луганській області під час виконання бойового завдання загинули двоє військовослужбовців 79-ї окремої десантно-штурмової бригади – підполковник Руслан Прусов і майстер-сержант Вадим Федосеєв.

Про це в п’ятницю, 12 листопада, інформує пресслужба 79-ї одшбр у Фейсбуці.

“З сумом повідомляємо, що сьогодні, 12 листопада 2021 року, у нашій десантній родині сталося горе. Під час виконання бойового завдання в районі проведення ООС загинули підполковник Прусов Руслан Халилович та майстер-сержант Федосеєв Вадим Вікторович”, – йдеться в повідомленні.

“Це сталося близько обіду. Машина, в якій пересувались бійці, підірвалася на протитанковій міні. Ймовірно, було закладено фугас”, – сказав заступник командира бригади Ярослав Калашніков.

Командування та особовий склад 79-ї окремої десантно-штурмової бригади висловили слова підтримки та глибоке почуття скорботи родинам загиблих: “Воїни-десантники віддали багато років службі у нашій військовій частині, були справжніми професіоналами та патріотами своєї держави. Наша втрата дуже гірка та болюча”.

“Руслан Прусов і Вадим Федосеєв. Двоє десантників, які загинули сьогодні, підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої. Такі, розумієш, вибухові пристрої, що від машини нічого не лишається. Я не знаю, звідки він там взявся, бо це війна, там такого всякого ціла купа, та всі могли підірватися… Страшенно жалко хлопців, співчуття їхнім родинам, сил пережити та помститися побратимам”, – написала у фейсбуці журналістка Настя Нагорна і опублікувала фото з місця події, яке надали побратими загиблих воїнів.

За даними “Новинарні“, Руслан Прусов і Вадим Федосеєв – третя та четверта бойові втрати ЗСУ в листопаді.

2 листопада біля Павлополя від обстрілу зі стрілецької зброї загинув Сергій Єлисеєв із 128 огшбр.

7 листопада від ворожого мінометного обстрілу на Луганщині загинув воїн 24 омбр Віталій Павлисько.

Джерело

Автор