У проявах справжньої війни уклоністи безсилі

Валерій Прозапас

О, тепер вже Разумкову явився Ейрік Кривава Секіра, спікер розповідає, як “Україна не мовчатиме на обстріли бойовиків” ©.

Ну яке цей мажор має відношення до військової вертикалі, тим більше коли безпосередній “верховний” якраз мовчить про втрати і не приймає жодних рішень вже приблизно рік, незрозуміло. Аби телеглядача заспокоїти – “От бачите, сам Разумков сказав, що не мовчатиме, ого-го! Щас как даст, как даст!”

А тим часом знову у нас загиблий та поранені, причому всі обмеження ЗСУ в розвідці, можливостях активних контрбатарейних заходів, діях снайперів тощо діють досі.

Пам’ятаєте премудре “преміювання за невідкриття вогню”? Так от тепер нема чого жалітись на “загострення” – влада сама перетворила солдатів на мішені.

Найвеличніший же повіз списки полонених до Байдена, а списки загиблих під час своїх “розведень” та “перемирій” не повіз, бо на цьому піаритися важко, як і перекласти відповідальність за свою некомпетентність. Це вам не розповідати про “вину попередньої влади у війні”, в проявах справжньої війни уклоністи безсилі, як бачите, але народ поки хаває пропагандиське лайно, упереміш з кров’ю.

Фото © АрміяINFORM

Автор