«Вій» крокує фронтом

Гліб Бабіч

Ви самі бачите, що загострення на фронті набирає обертів. Нічого несподіваного для нас і, мабуть, велика несподіванка для нинішніх “рульових”. Від вищої влади жодної реакції, ви ж бачите.

Тому наші з вами системи спостереження і оптичної розвідки для бригад стають все більш актуальними. Тому що це збережені життя. Бо життя – головне і гірке мірило війни. У нас є шанс захистити їх. У нас є шанс дати їм в руки інструмент, який сильно знижує ймовірність “несподіванок” з боку противника. І ми це зробимо.

10-а бригада вже повністю опанувала переваги комплексу і успішно його використовує на всіх рівнях. А ми паралельно допомагатимемо його розвивати, враховуючи тактичну необхідність.

На 72-й бригаді закінчують введення батальйонної системи в лад. І скоро ми займемося наступним батальйоном.

А ще я їздив в наступну бригаду в якій потреба в контролі зони відповідальності не менш висока. Тому що ми завжди готуємо наступний крок, щоб не зупинятися. Тому що їм це потрібно. Тому що у нас попереду ще багато кілометрів лінії фронту. Які ми повинні закрити надійним контролем.

Не втомлюйтеся. Не зупиняйтесь. Ніхто не прийде і не допоможе. Окрім нас.

Але є й хороші новини. Це та сама справа, коли “лупаєш скелю” і бачиш своїми очима, як вона піддається. Зараз це втілюється в закритих захистом кілометрах фронту і збережених життях військових. Але це означає, що і з рештою “скелі” у нас все вийде.

Разом ми можемо все.

ТІЛЬКІ ДЛЯ ПРИВАТ 24
5169 3305 2068 6400 (Антоніна Бузіло)

Для ІНШИХ банків:
5375 4115 0177 8331 (Антоніна Бузіло)
Або за реквізитами:
IBAN рахунок UA193052990000026002016226051
код ЄДРПОУ/ІПН 42992954
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Найменування отримувача:ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД ГО
Призначення платежу: благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІБ

Автор