Ойфсьо! Пішли сушити сухарі

Ірина Геращенко

Шановна Торецька міська військово-цивільна адміністраціє!

Щиро тішуся, що завдяки нашому візиту ви взагалі звернули увагу на дорожні знаки та таблички у підлеглому вам місті. Бо, як видно навіть з цього фото, на ваших табличках смутно проглядаються і не читаються будь-які написи – такі вони старі та затерті.

Ми планували подарувати цю чудову табличку місцевому краєзнавчому музею. Але ви в день нашого візиту закрили музей на замок. Що є більш серйозним адміністративним порушенням. Тому ми готуємо запити до компетентних органів і про стан дорожніх знаків у підлеглому вам регіоні, і про незаконне закриття музею перед носом у опозиції.

Для мене і колег по фракції була велика радість повернути місту історичну назву!

А ВЦА варто знати, що Державтоінспекцію давно ліквідовано 😆

Моя вам щира порада: не перетворюйте звільнений нами Донбас на заповідник часів Януковича, де кошмарили опозицію і переслідували неугодних. Ну, й наступного разу пропоную разом відвідати краєзнавчий музей 😉 , поговоримо про співпрацю і роботу заради розвитку такого важливого для всіх нас регіону.

Люблю Торецьк і Нью – Йорк!


Гліб Бабіч

Ойфсьо!

От а я не пам’ятаю – зелені у 20 році прийняли закон про адміністративний арешт? Бо якщо прийняли, чалитися нам всім 15 діб на кічі. Бо злочин, однозначно.

З карними справами не виходить ніяк, хоч на адміністративну статтю натягнути спробують, ага?

Шановна Торецька міська військово-цивільна адміністраціє, як там ви кажете?

Ми повинні були отримати дозвіл у Державтоінспекції? Це у тій самій, що ліквідована 19 листопада 2015 року? А що, спіритичні сеанси входять до програми диджиталізації? Ну, ок.

Дуже, дуже серйозна заява. Пішов сушити сухарі. На 15 діб.

Ось посилання на оригінал.

Згідно з мапою, що наведена на сторінці Адміністрації у лівому верхньому куті, Адміністрація взагалі живе ще в Дзержинську, і чомусь у Житомирській області (як написано).

Тепер все зрозуміло.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Жлобство вати та зелені переходить вже на рівень дворових сявок.

Ви уявляєте, що ці чудики зробили?

Вони ВКРАЛИ табличку про населений пунк Нью-Йорк, яку повісив Порошенко, і зразу ж на ватному смітнику “Кліменко-Тайм” заявили, ніби табличку вкрав сам Порошенко.

Ага, як же! Робити нема чого мільйонеру – тільки таблички тирити! Це ж як вони його бояться, якщо опускаються до такого?! Уявляєте?

Чому я переконаний, що табличку поцупили вата або зелені?

Бо знаю, в який бік нерівно дихає телеграм-брехунець янучарського корупціонера-втікача Клименка.

І ще регулярно бачу їхній бидлячий гумор про п’ятого президента рівня напису на паркані “Порошенко – дурак”.

Нічого не поробиш.

Можна вдягнути дівулю в модну сукню чи хлопчика у костюм-трійку. Але нутро чорноротої самиці або дворової гопоти лахами не сховаєш. Визирне.

Як у “Клименко-Тайм”.