Сьогодні Україна зіграє проти Австрії у жовтій формі

Сьогоднішня зустріч стане третьою між збірними України та Австрії за всю історію

У день матчу чемпіонату Європи з футболу між збірними України та Австрії відбулася традиційна нарада за участі представників команд та офіційних осіб зустрічі.

Як повідомляє офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ), на нараді було вирішено, що збірна України проведе поєдинок у жовтому комплекті форми, Австрія виступить у червоно-білих кольорах, передає Укрінформ.

Команда Андрія Шевченка зіграє з футболістами Австрії 21 червня на «Арені Націонале» в Бухаресті (Румунія). Початок о 19:00.

Джерело

 

Букмекери дали прогноз на матч Євро-2020 Україна – Австрія

21 червня національна збірна України з футболу зіграє свій заключний матч групового етапу фінального турніру Євро-2020 проти команди Австрії.

У цьому поєдинку букмекери не бачать явного фаворита, називаючи найбільш вірогідним результатом нічию, передає Укрінформ.

Компанія Parimatch приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом 3,40, на нічию – 2,06, на виграш Австрії – 3,65.

Турнірне становище у групі С Євро-2020 після 2-го туру: Нідерланди – 6 очок (різниця м’ячів – 5:2), Україна – 3 (4:4), Австрія – 3 (3:3), Північна Македонія – 0 (2:5).

У попередніх матчах українці поступилися Нідерландам (2:3) і перемогли Північну Македонію (2:1). Австрійці були сильнішими за північномакедонців (3:1) та програли нідерландцям (0:2).

Перемога або ньчья гарантує підопічним Андрія Шевченка друге місце у групі, оскільки наша команда має перевагу над австрійцями за кількістю забитих м’ячів.

За всю новітню історію футболісти незалежної України і команда Австрії зустрічалися лише двічі, у товариських матчах. Суперники иають по одній перемозі. 2011 року наша збірна виграла у Львові (2:1), а 2012-го австрійці взали реванш в Інсбруку (3:2).

В іншому поєдинку квартету С Північна Македонія в Амстердамі зіграє з Нідерландами, які забезпечили собі вихід до плей-офф з першого місця.

Джерело

 

Україна – Австрія: де дивитися матч Євро-2020

Пряму трансляцію протистояння української та австрійської збірних можна буде подивитися на телеканалі “Україна”.

Також транслювати поєдинок буде канал “Футбол 2”.

Початок зустрічі – о 19:00.

Автор