Новоявлений банківський король, або Люта ганьба ОПУ. Частина 2

Антон Швец

Ситуація з правками до законопроекту, що робить Кирила Шевченка царем у НБУ, більшим навіть за Арбузова, наступна.

Покажіть цю інфу своїм депутатам та просто небайдужим людям. Не забудьте зробити репост.

Офіс Президента, Єрмак, НБУ, депутати Слуги Народу та куплені Іванчуком чуваки з Довіри та ОПЗЖ кажуть, що законопроект №4367 у другому читанні приймається на вимогу МВФ, та цей законопроект з пакету, який відкриває Україні доступ до макрофінансової допомоги. Це не правда.

МВФ не підтримує правки, які було внесено між першим та другим читаннями кремлівським Іванчуком (та і в першому підтримували не всі формулювання). Ситуація, коли заради (ймовірної можливості) звільнення однієї людини знищують структуру Нацбанку, НЕ Є ПРИЙНЯТНОЮ. Ситуація, коли Рада НБУ перетворюється на синекуру для балачок, НЕ Є НОРМАЛЬНОЮ. Тобто прийняття цього законопроекту буде сприйнято як погіршення ситуації з незалежністю НБУ і як чергове порушення домовленостей з міжнародними фінансовими інституціями.

Саме за ці правки підкомітету Іванчука сьогодні буде голосувати весь Податковий комітет Гетманцева. Прийняття цих правок комітетом та голосування за них у другому читанні ПОГІРШИТЬ СИТУАЦІЮ З МАКРОФІНОМ.

Про це повідомили і Офіс Президента, і голову комітету, і профільне Міністерство, і НБУ і багато ще кого. Вважаю, що і багатьох депутатів.

Але зараз такі часи що всім цим людям пофіг.

Навіть Рада НБУ, яку просто знищують цими правками, не наважилась вийти з публічною заявою. Чи то їх купили, чи то залякали, я не знаю.

Правки, скоріше за все, будуть приймати пакетом, як то кажуть “братською могилою”, бо їх там дуже багато.

Я людина, якій не пофіг майбутнє нашої країни. Всіх, хто сьогодні буде голосувати за правки Іванчука пакетом, я запам’ятаю. Виправдання, що з Офісу попросили, що голосування було пакетом, і там були і гарні правки, мене не цікавлять.

Коли Кирило та Іванчук розторгуються з Грефом та Кремлем за Сбербанк, ваші прізвища будуть вписані до архітекторів схеми.

Наф сказал.
Лайк і репіст.

Ілюстрація © Демократична сокира