Сьогодні, 2 травня, в Одесі пройшов марш патріотичних сил (фото, відео)

 

Сьогодні в Одесі відбувся великолюдний марш “Марш присвячений вшануванню пам’яті тих героїв, які пролили кров і загинули захищаючи Одесу і Україну». Марш, який мав би відбутися ще 2 травня 2014 року, але завдяки нападу з боку проросійських відморозків за мовчазної згоди одеської влади переріс у битву. Про це повідомляє Мілітарний.

Першими жертвами тієї битви стали одесити-патріоти Ігор Іванов та Андрій Бірюков. Вони загинули від вогнепальних поранень, отриманих від проросійської нечисті, яка стріляла із-за спин міліція, що їх прикривала.

Фото Наталя Железогло

Цей марш став першим з того самого маршу 2014 року і він пройшов по усьому запланованому маршруту від Соборної площі до парку Т.Г. Шевченка. В марші прийняли участь представники багатьох ветеранських, патріотичних організацій та патріотичні жителі Одеси.

Як повідомив один з організаторів маршу очільник Veterans Hub Odesa Олександр Голопотелюк в ефірі телеканалу «Думська»: “Ми хочемо показати всім, що Одеса була, є і буде українським містом. Ми готові до провокацій і будемо адекватно реагувати на будь-які неправомірні дії”.

Отже марш відбувся. 2 травня 2014 року одесити сказали тверде “ні” встановленню “руського міра” у своєму місті. Тоді Одеса змусила проросійські сили відступити разом із найманцями з рф та Придністров’я. Сьогодні патріотична Одеса підтвердила свою рішимість і надалі відстоювати свою свободу від зазіхань рускоміровців.

Слава Україні!

Автор: Urich, Військовий оглядач основних подій на Близькому Сході

Джерело

 

Думська: У центрі Одеси проходить Марш захисників міста (оновлюється, фото, відеотрансляція)

На заставці фото ©  Думська