Як робиться зрада?

Дмитро Вовнянко

Значить є така Дніпропетровська область. А в ній є Команда Валентина Резниченко, губернатора, призначеного дядько Петром замість самі знаєте кого. І заходилася команда Резниченка ремонтувати дорогу Дніпро-Запоріжжя, з тої простої причини, що коли тою доргою їздиш, враження наче сепарські обстріли лунають не біля Широкіно і Авдієвки – а прямо на цій дорозі.

А у виданні “Наші гроші” є такий журналіст Юрій Ніколов, який відкрив жахливий злочин – вартість ремонту дороги “Дніпро – Запоріжжя”, бачте у ДВА рази вища ніж вартість ремонту дороги Одеса – Рені.

Жах? Корупція? Пиляють бюджет?

Зачекайте – тепер сеанс разоблачєнія. Дорога Дніпро – Запоріжжя – це дорога 1-й категорії, ширина її 22 м. А дорога Одеса – Рені – дорога 2-ї категорії, шириною 9 м. Знання математики в обсязі 4-го класу дає зрозуміти, що дорога на Дніпропетровщині ширша за дорогу на Одещині, більше ніж у ДВА рази, тобто матеріалів вона потребує явно у ДВА рази більше, як мінімум.

Чому ж журналіст не дізнався про все це? Та тому, що пересічний журналіст, переважно – це філолог, який в питаннях будівництва мостів, керування банківським капіталом, дипломатичних контактів і ремонту шляхів – кричуще некомпетентний. Що й демонструє, часто-густо.

І за моїми власними враженнями щось так у 80% всіх розігнаних в пресі і по мережі зрад, підгрунтям є не чиєсь реальне порушення або злочин. Підгрунтя цих зрад – дрімуча некомпетентність тих, хто їх розганяє.

Говорят, сейчас в стране самый высокий уровень свободы слова за все годы ее Независимости.Это действительно так.И эт…

Posted by Юрий Голик on Donnerstag, 18. Mai 2017

Автор