Хто ж зараз заробляє на крові?!

Олександр Погребиський

Це просто цифри…
Цифри, від яких волосся дибки…
Цифри, порівняння яких не розповсюджене…

Ми звикли з вами вважати, що війна – це найганебніша річ, яка забирає найбільше життів…

Більша частина населення дуже сильно втомилась від війни і таким чином вирішила її закінчити, але, на мою думку, саме такий спосіб закінчення війни є найбільш програшним і для населення, і для Держави!

Тепер, коли Україну все сильніше охоплює пандемія, населення без перестану починає втомлюватись від карантину. Ми втомились від масок і елементарних правил безпеки за рік вже на 33,5 тис. померлих. Вдумайтесь, це більше ніж два рази від кількості загиблих на фронті за сім років війни! І якщо вже Зеленський настільки «Чемпіон» з боротьби з коронавірусом, що починає нову хвилю захворювань зі своєї поїздки до Буковелю, то я вас дуже прошу, перестаньте бавитись та розповсюджувати нісенітниці «про світову змову масочників» або «чіпізацію» і т. п., це не іграшки, це так само життя тих, хто не втомився, тих, хто хоче жити.

І ще одна цифра від Центру Разумкова:
За останній рік з України поїхало близько 60 000 лікарів.

І якщо ви вважаєте, що коронавірус – це сезонний грип чи «нічого страшного», бо Зеленський катається на лижах і чхати хотів на карантин, чи тому, що його друг Тищенко всупереч карантину проводить обіди в своєму Велюрі, чи тому, що замість боротьби з ковідом гроші з фонду по боротьбі з ковідом йдуть на дороги, просто подивіться на ці цифри.

І на останок:
ХТО Ж ЗАРАЗ ЗАРОБЛЯЄ НА КРОВІ?


Тарас Чорновіл

Щойно італійський прем’єр Маріо Драґі підтвердив, що в Італії виходять на темп вакцинування 500 000 громадян на день. За вакцинацію відповідає військовий комісар, номінований урядом. Логістика здійснюється військовими літаками, далі автотранспортом у супроводі військових до місця зберігання та центрів вакцинації, яких уже більше 2000 по Італії.

І що? Порошенко їм не зашкодив?

Просто там таким як Зеленський чи Аваков продають нерухомість, а ще банани й кольорові брязкальця, а не Батьківщину й власне та своїх дітей майбутнє.

Кількість усіх доз вакцини, які завезені в Україну при двократному щепленні – це на 350 тисяч осіб. В Італії при 8-годинному робочому дні їх вистачило б на 5 годин і 36 хвилин для первинного щеплення і за кілька тижнів на стільки ж при повторному. І це не враховуючи великі втрати невикористаних вчасно вакцин (інформацію про їх кількість уже пару разів перебріхували). Ті нещасні біля 200 тисяч, які за понад місяць прищепили в Україні, в Італії заберуть аж 3 години й 12 хвилин.

Ґуд бай Європа! Нам, виявляється, в інший бік…

На фото: комп’ютерне моделювання таких центрів, яке за місяць матеріалізувалося в 1 500 стаціонарних установ. Інші розташовані в уже існуючих закладах і будівлях.

 

Автор