По дорозі до завершення Епохи бідності ніхто годувати не обіцяв!

Володимир Омелян

Коли за справу беруться сексуальні лібертаріанці, виховані на засадах ринкових механізмів вільної конкуренції совка, то в усій країні залишаються два сорти кефіру: вчорашній і позавчорашній.

Або в колгосп – або вмирай.
Або колись тим, що є, – або вмирай.
Або виживай – або вмирай.
Або терпи – або вмирай.

Олігархи, війна, корупція, некомпетентність – фейки, які поширюються ворогами влади.
По дорозі до Щастя і завершення епохи Бідності ніхто годувати не обіцяв!


Валерій Прозапас

Серед затриманих “вагнерівців” мали бути й такі, що отримали нагороду від Путіна за збитий Іл з нашими десантниками. А тепер згадайте, кого судять за збиття того літака. Правильно – українського генерала, кого ж ще. Так що ця справа зірваної спецоперації у всій красі демонструє стан держави та збочений менталітет значної частини її населення, яке примудрилося за вказівкою з Кремля повірити буквально у весь пропагандистський маразм.

Коломойський крав мільярди з Привату, а народ ненавидить Гонтарєву.

Озвірілі менти Януковича вбивали людей на Майдані, а браслет носить Таня Чорновол, в той час як заступник зрадника Захарченка сидить в ОП.

В епідемію вже померло 28 тисяч людей, в той час як “майстри спорту” продавали маски, крали з фонду, ганьбилися з вакцинами, а “доктор смерть” – Супрун.

Порівнювати стан економіки за Порошенка з теперішнім – все одно що міністра Полторака з Гриценком, але то була “епоха бідності”, виявляється.

Зеленський на стадіоні кидає звинувачення у непокараних за військові злочини, а сам віддає Путіну зокрема Цемаха, і нічого.

Українці добровільно живуть в цій матриці, і одним фільмом-розслідуванням це точно не виправити, але це черговий шанс побачити реальність та зробити бодай якісь висновки.

Автор