СЗР України: Огляд терористичної активності у світі станом на 10.03.2021

Табір збройних сил Африканського Союзу в Могадішо, Сомалі, зазнав мінометного обстрілу. У сирійському місті Алеппо важко поранено п’ятьох дітей. Російська Федерація почала будівництво великої військової бази в районі Джебель Аль-Мазар, що в 13 кілометрах на північ від Пальміри.

Сирійська Арабська Республіка 

Внаслідок вибуху саморобного вибухового пристрою, встановленого терористами поряд з ринком у місті Алеппо, важко поранено п’ятьох дітей.

Російська Федерація почала будівництво великої військової бази в районі Джебель Аль-Мазар, що в 13 кілометрах на північ від Пальміри. База матиме вертолітний майданчик, злітно-посадкову смугу довжиною приблизно 800 метрів, частина якої вже заасфальтована. Припускають, що на базі будуть дислокуватися безпілотні літальні апарати, зокрема ударні. Загальна площа бази становитиме 37 га.

Федеративна Республіка Сомалі

Табір збройних сил Африканського Союзу в Могадішо зазнав мінометного обстрілу. Обстріл стався перед початком переговорів щодо виходу з виборчої кризи, які мали відбутися поблизу, і, вочевидь, були спрямовані на їх зрив.

Джерело

Автор