«Українська мрія» скабєєвих-мосейчучок

Джон Сміт

Дуже часто люди питають, чому журнашлюхи, які 5 років про вигадану “кокорупцію” проєвропейської влади верещали з кожної праски, зараз попри численні випадки нахабної корупції зеленої ОПГ мовчать.

Насправді нічогісінько дивного в цьому немає. Окрім того, що вся ця шушера на зарплаті та топить за власну ОПГ, з барського стола яких вони харчуються, і топити своїх нє вєлєно, є ще одна причина. Більш тонка. Насправді це українська мрія у всіх цих скабєєвих-мосєйчук-влащенок-гордонів повторити бойовий шлях їхніх більш успішних колег типу леща-внайема-дупінського.

Від початку ніхто з них не йде у професію, щоб безкорисно доносити общєству свєт істіни. Яники вже показали, що за таке можна нарватися на відплату, коли посеред ночі твою малолітражку підріжуть бики на Кайєні та почнуть вбивати, а потім розповідати, що сама себе побила, а дебіли, задля яких ти працював, ще й будуть це повторювати.

Ні-ні-ні. Яники залишили всім цим влащенкам-мосейчук і іншим прошмандовкам інший привабливий еталон. Робити кар’єру орально, гавкати, куди скажуть, а потім в якийсь момент за заслуги стрибнути у владу на хлібну посаду. При цьому не рубати ні в ширину залізничної колії, ні в оборонпоРн, але отримувати величезну зарплату, бо хазяїн тебе там буде тримати, щоб ти не зірвався з повідка і не став гавкати на нього. Після цього ти забезпечиш себе на все життя.

Ось це і є найголовніший мотив більшості йти у професію. Ще декому з них мамки кажуть на самому початку, що будеш крутитися серед політиків, знайдеш собі багатінького Медведчука (а може і відіб’єш), після пансіону всьо другім покажется. А хтось типу лисого презерватива мітить і сам стати президентом. Чим чорт не шутить. Клоуну ж вдалося. Мелькав перед обличчям, запам’ятався всім, то чому мєлькающа лиса харя інтерв’юера не зможе?

Всі вони мріють повторити шлях своїх більш успішних колег по найдревнішому цеху, таких як Ганька Герман, Найем, Лещ і подібні. Ось в чому причина.

І ніхто з них не мріє повторити шлях Тетяни Чорновол – реально лазити через паркани овоча, нариватися на побиття і замовні вбивства, змішування з багном у суспільній свідомості, і з чим зайшов у владу, з тим і вийшов.

Ось чому подібна діяльність скабєєвих-мосєйчук має бути прирівняна до співучасті ОПГ і каратися. Лише коли всі їхні колеги будуть розуміти, що подібна “українська мрія” веде до гарантованого провалу, вони стануть боятися йти таким шляхом. В іншому разі нічого ніколи не зміниться.

Автор