Так чия людина Тупицький? Чий тоді Конституційний Суд?

Андрій Смолій

Оцініть «красу» розводу всієї країни. І ще більше оцініть, хто насправді кидає країну в хаос та знищує її зсередини.

За матеріалами НАБУ, главу КС Тупицького у вересні 2019 року (вже за часів повної влади Зеленського) призначали за протекцією глави ОП та Портнова.

Згідно записів розмов у кабінеті глави скандального адмінсуду Павла Вовка з колишнім главою Офісу президента Андрієм Богданом і з неофіційним “куратором” судової системи при Офісі президента Андрієм Портновим, говорили про призначення головою Конституційного суду Олександра Тупицького.

Чи могла б відбутися така розмова без прямої участі та згоди Зеленського? Не могла. Та й зрештою, це ще раз підтверджує, хто керує зараз державою.

Так чия людина Тупицький? Чий тоді Конституційний Суд? Правильно. Це все люди Зеленського. І винен у всій антиукраїнській спецоперації саме Зеленський. Звісно, не без участі інших «бенефіціарів» теперішнього хаосу – Коломойського та Медведчука.

Тому наш «найвеличніший» може сотні разів писати звернення та розповідати про «чортів», але факт буде фактом – саме ОП Зеленського та його недолуга влада зробили все, щоб зараз ми були на межі повної втрати суб‘єктності.

Автор