Зєрмак хоче зробити парламент співучасником узурпації (аудіо)

Володимир Омелян

Аудіозвернення Зеленського до народних депутатів від Слуги Народу в партійному чаті нагадало мені останній вихід у радіоефір із бункера за добу до капітуляції.

Фюрер, цар чи генсек все ще перегруповує уявні війська, кидає відсутні резерви на ділянки прориву, не усвідомлюючи, що атака давно захлинулася, фронт проламано, остання лінія оборони пролягає навколо самого бункера, і оборонятися насправді нікому…

Жалюгідно. І гнітюче…

Час писати заяву про відставку.

* * *

Спершу йому заважав Порошенко.
Потім йому заважав парламент.
Далі йому заважав уряд.
Але його перший уряд спіткнувся і впустив економіку, яку добили пандемія та його другий Уряд.
Войовнича меншість і армія, яка стріляє, перешкоджали миру.
Тепер вся проблема в поганих судах.

А мені здається, що все ж проблема в Зеленському.


Валерій Прозапас

У Зеленськоготм не було питань до ДБР, коли воно по заявкам Портнова штампувало справи проти Порошенка.
Не було питань до МВС, яке бездоказово тримало людей в клітках (і продовжує).
Немає питань до СБУ на чолі з його другом дитинства щодо спецоперації по вагнерівцям.
Взагалі ніяких питань до ГШ через смерті бійців попри “неприцільний вогонь”, “домовленості” та “перемир’я”.
До “старої еліти” типу Кравчука та посадовців Януковича теж питань немає.

А от коли треба поставити під контроль КСУ, голову якого він сам і затверджував та за допомогою якого незаконно розганяв парламент, отут купа питань, крику та навіть аудіофайл замість відосіка, щоб не була помітна істерика.

Тепер цей парламент він (а точніше його акціонери) хоче зробити співучасником узурпації.

Бо все це частина плану зі становлення малоросії, а ніяке не прагнення “захистити здобутки Майдану”, який воно зі своєю шоблою насправді ненавидіть та боїться.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Уважно прослухав звернення Зеленського до фракції “Слуга народу” у їхньому партійному чаті.

Хлопці й дівчата! Це не звернення до нардепів своєї фракції. Це звернення до нас до всіх. Це ВИПРАВДАННЯ за те, що ЗЕ послала власна фракція. 120% гарантії даю, сам же ЗЕ й злив це “звернення” в пресу руками Мендель. Типу преЗЕдент весь у білому, а депутати від “Слуги народу” (хто, кажете, їх набирав, у Трускавець возив?) за все відповідати мусять.

Кажуть, на засіданні фракції “служок” сьогодні буде ефір “1+1” – присутні будуть лише ЗЕ і Корнієнко. Більшість нардепів уже різко захворіли на коронавірус, в гіршому разі – на кон’юнктивіт.

Писав я, занепад “служок” буде банальний, смердючий і жалюгідний.


Helgi Sharp

Распустить нельзя оставить.

Сегодня Зеленский прямо ПРИКАЗАЛ “слугам” принять “жесткие решения” по КС. Ещё раз, в парламентско-президентской республике, где президент имеет ограниченные полномочия, а именно:

* вносить в парламент представление о назначении премьера, министра обороны и министра иностранных дел;
* назначать по представлению правительства глав местных государственных администраций – руководителей местных органов исполнительной власти;
* руководить дипломатией и войсками,

приказывает парламенту прямо нарушить Конституцию Украины и вмешаться в перезагрузку КС.

Не поддерживая КС, могу сказать, что с таким же успехом он или парламент могут принять “жёсткое решение” и также, вопреки Конституции, “перезагрузить” президента. Вот не вижу никакой разницы! Или после роспуска Конституционного суда распустить парламент, досрочные выборы которого были НЕЗАКОННО санкционированы этим же судом.

Правовой нигилизм, в который бросает страну президент, открывает “ящик Пандоры”, и он сам скоро станет жертвой собственных манипуляций. Свой вариант выхода из этого кризиса я уже излагал (сам институт КС считаю атавизмом, которого нет ни в США, ни в Канаде, ни в Японии, ни в большинстве стран ЕС), но для людей из Трускавецких университетов проще завести туда полностью управляемый контингент для подстольного решения вопросов олигархическо-квартальной власти. Что ж, посмотрим, чьи слуги засели в парламенте – народа или лично Зеленского.

UPD. Параллельно Зеленский приказал ГБР запросить помощи у Панамы, Кипра и Виргинских островов в отношении Порошенко. О, всемогущий Порошенко! К пингвинам Зе ещё не обращался? Порох и у них, наверняка, заначил “украденные” у 95-го квартала гонорары за высмеивание Украины и компромат на квартальную власть. С него станется… 🙂

 

Автор