Вагнергейт. Як врятувати Україну від антиукраїнської влади?

Гліб Бабіч

УВАГА! ВАЖЛИВО і потребує поширення.

У понеділок, 14 вересня, о 10:30 ми виходимо під Верховну Раду.

Ми повинні переконати, мотивувати або ПРИМУСИТИ її виконати те, що вона зобов’язана зробити як вищий законодавчий орган, відповідно до своїх конституційних обов’язків. Створити Тимчасову Слідчу Комісію. І розслідувати всі обставини зливу ворогові найбільшої розвідоперації в історії війни з росією. З’ясувати, хто дозволив вислизнути з-під відповідальності російським військовим злочинцям, які вчинили найгучніші військові злочини цієї війни, які винні в смерті сотень наших бійців, які відповіли б перед українським і міжнародним законом. І головне, нарешті-то дали б безперечні докази російської агресії в Україні. Але тепер цього не буде. Завдяки зраді.

Інформація просто взяла і пішла в росію з кабінету Зеленського. Який перед цим послужливо «відклав» операцію, яку готували сотні людей протягом довгого часу. І багато з цих людей тепер під загрозою.
А потім вони брехали всім. І змушували брехати посадових осіб держави.
Щоб приховати не помилку. Щоб приховати зраду.

Прикриваючись маніпуляціями з законом і користуючись величезною узурпованою владою, ці люди вже давно і планомірно знищують Україну. І, без перебільшення, це ПЕРШИЙ випадок, коли у нас з’явився шанс схопити їх за руку, викрити і покарати за найсерйознішими статтями КК.

До цієї справи вже прилипла назва «Вагнергейт». За співзвучністю із «Вотергейт». Нагадати, що це?

Свого часу оточення президента Ніксона вчинило злочин і спробувало його приховати. Темні справи відбувалися в готелі «Вотергейт» – звідси і назва. Інформація стала надбанням гласності. Було проведено розслідування. Все було готове до початку імпічменту. І Ніксон подав у відставку сам.

Наша ситуація абсолютна схожа (тільки серйозніше). Вчинено тяжкий злочин. Особами, які перебувають у вищій владі України. Президент сприяв зраді (свідомо чи несвідомо – встановить слідство). Але абсолютно незаперечний факт, що Президент навмисно брехав країні, щоб це приховати. І змушував брехати інших.

У нас є документи. У нас є свідки. У нас є фракція в парламенті, що не дасть цій справі стихнути і доведе її до кінця. У нас є багато нормальних депутатів, які обурені зрадою, і підтримають нас. У нас є воля і мета.

Необхідна тільки ваша підтримка. Ми вийдемо під Раду, і нас має бути багато. Щоб ніякій «монобільшості» навіть у бреду не спало на думку протидіяти встановленню істини та справедливості.
І ми прийдемо. 14 вересня о 10:30. На площу перед Верховною Радою. Ми нагадаємо тим з депутатів, хто раптом забув, що написано в їх присязі, і в чому полягають їх обов’язки.

І ми знайдемо кротів нагорі, розгонимо щурів, що пролізли у владу, і відправимо за ґрати зрадників. У нас є для цього все. І ми повинні цим скористатися.

Ми чекаємо тебе. Реєструйся на сторінці акції та приходь. А ще, будь ласка, допоможи інформаційно. Зроби репост і постав + у коментарі.
Розповсюдь у групах.

Сторінка акції “Вагнергейт. 14 вересня о 10:30”

P.S. І ще. Я не збираюся нікого судити і соромити, але…
Підписів під електронною петицією досі бракує. Хоча обурювалися цим, кричали «Ганьба!», «Доки?» і «Тре щось робити. Досить слів!» десятки тисяч людей.
Але навіть ця дія виявилася надто складною для більшості.

Так ось. Вибач, друже. Але якщо ти не підписав це:

1. Ніколи не питай – «коли ж ми почнемо щось реально робити?». Ти упустив найреальніший шанс.
2. Ніколи не зараховуй себе до «небайдужих патріотів». Ти байдужий і лінивий.
3. Ніколи не говори «герої не вмирають». Ти проігнорував волю родичів цих героїв.
4. Ця влада тебе цілком влаштовує.

Якщо це не так, підпиши петицію, і допоможи нам знищити зміїний клубок манкуртів і зрадників. Згідно із законом, і так, щоб ні у кого в світі не виникло сумнівів в нашій правоті.

Посилання на петицію.

УВАГА: На зазначену тобою пошту прийде посилання на підтвердження підписання петиції. Якщо по ній не пройти, голос не зарахують.

Підписуй. Роби репост цього поста, став + у коментарях – нам треба донести це до всіх.
І приходь у понеділок о 10.30 на площу перед Верховною Радою.

Автор