Йдемо на ви! Це наш Марш! Це наша країна. Це наш день! (відео)

Гліб Бабіч

УВАГА! Важлива інформація про День Незалежності.

Ми йдемо на Марш Незалежності 24 серпня 2020 року. Йдемо разом з усіма. Без політичних прапорів і символіки. Не відділяючи себе від інших організацій, які беруть участь у Марші. Бо Марш належить всім, хто захищав Незалежність України від російської агресії.

Як і інші ми формуємо свою «коробку», яку очолять дві знакових для цієї війни людини – Герой України генерал-лейтенант ЗСУ Михайло Забродський і Народний Герой України, командувач УДА Дмитро Ярош.

А слідом за військовими і ветеранами піде ще одна коробка. У ній пройдуть цивільні люди. Ті, хто допомагав фронту і підтримував військових, ті, хто є справжніми громадянами України, і для кого Незалежність – основа існування держави Україна.
Формуватися ці коробки будуть о 9:00 в районі метро Університет і вийдуть разом з іншими «коробками» як замикаючі.

Ми запрошуємо всіх своїх однодумців і союзників. Ми запрошуємо тих, хто розуміє, що не буває «війни без політики». Війна це і є політика. І захищаючи свою країну, ми вершимо головну політику, без якої неможливе існування решти. Ми кличемо до свого строю тих, хто розуміє – нас намагаються зробити аполітичними «солдатиками», щоб спокійно розвінчати і знищити те, що дісталося нам дорогою ціною.

Так, ми підемо без політичних гасел і прапорів. Але ми йдемо саме для того, щоб показати нашу силу і єдність. І те, що величезна кількість людей готова захищати Незалежність від зовнішнього і внутрішнього ворога. В будь-який момент. Будь-якою ціною.

Ми знаємо, що таке Незалежність України. Ми заплатили за неї вищу ціну, а наші побратими платять її на фронті донині. Ми знаємо сенс слів «Україна понад усе!» Це для нас не гасло. І наші переконання – залізні.

Тому я вважатиму за честь пройти у військовій колоні за Залізним Генералом і Залізним Правосеком. За людьми, імена яких викликали паніку у ворога. Ми нагадаємо всім, що ми разом. І готові захищати те, що нам дорого.
Саме тому я кличу вас встати в нашу «коробку» разом зі мною.

Але це не все.
Багато хто запитує – «ну пройдемо, і що далі?»
А ось, щоб дізнатися «що далі», після Маршу ми підемо на Європейську площу, де буде стояти Велика Сцена від
Європейська Солідарність і ГО Справа Громад, на захід “З незалежністю не жартують!”.
Ми запрошуємо туди всіх без обмеження політичних прапорів і символіки.
І найцікавішим буде не концерт OT VINTA і KOZAK SYSTEM. Найцікавішою буде розмова.
І те, що ми пропонуємо вам для подальших дій та об’єднання.
Повірте, це для багатьох буде сюрпризом. Повірте, багато хто з вас відгукнеться і підтримає нас.

Тому я кличу всіх вас. Приходьте на Марш Незалежності. Ставайте в нашу «коробку». Або в будь-яку іншу. Це не «просто так пройти». Це не просто зустріч побратимів і атмосфера братства. Це головний мобілізаційний захід країни.

У точці збору буде багато людей. Щоб знайти місце шикування наших коробок, зверніться до людей в накидках «Справа Громад. Волонтер». Вони вам все підкажуть.

Для тих, хто збирається йти відразу під Велику Сцену на Європейську площу, орієнтовний час початку заходу – 13:00. Але все буде залежати від проходження колони – краще бути раніше.

Якщо у вас виникла проблема з тим, щоби дістатися маршу, ось телефони координаторів по областях і деяких містах. Там є транспорт до Києва і назад.

Назва області / Керівник Секретаріату / Телефон:

Вінницька Молодзієвська Ольга Іванівна (096)-351-32-69
Волинська Григоренко Сергій Анатолійоич (050) 378-64-09
Дніпропетровська Грядунов Сергій Геннадійович 067-854-05-30
Донецька Власенко Валерій Сергійович (050)-229-07-55
Житомирська т.в.о. Павловська Юлія (096)-902-26-20
Закарпатська Сличко Микола Іванович (099)-773-30-56
Запорізька Чернов Олег Валерійович (099)-499-69-68
Івано-Франківська Глинський Юрій Степанович (099)-094-36-80
Київська Шкуро Алла Миколаївна (050)-712-35-36
Кіровоградська Гугленко Юрій Степанович (050) 487-27-87
Луганська Злобіна Альфія Абдувахобівна (050)-780-33-15
Львівська Корецький Віталій Іванович (097)-990-84-05
Миколаївська Перевєрзева Вікторія Вікторівна (097)-341-33-29
Одеська Шульц Валентина Викторівна (063)-079-63-04
Полтавська Руроєва Лілія Олександрівна (050)-426-60-84
Рівненська Кондрачук Сергій Юрійович (067)-184-88-67
Сумська Нагорна Марина Юріївна (095)-188-17-09
Тернопільська Дзудзило Володимир Миколайович (096)-609-01-51
Харківська т.в.о. Яловол Олександр (050)-301-84-49
Херсонська Горбенко Юрій Петрович “(097) 487-84-14, (050) 557-0-25”
Хмельницька Соколюк Валентин Іванович (067)-384-18-68
Черкаська Рубан Сергій Леонідович (097)-142-97-97
Чернівецька Руссу Вадим Валерійович (050)-284-22-50
Чернігівська Шпак Олег Анатолійович (067)-905-44-850
м. Дніпро Полонська Олена Петрівна (067) 544-07-29
м. Миргород – Золотарьова Леся, (099)-378-41-20

Якщо з якимось з контактів буде щось не те, сигналізуйте (краще продублювати мені у лічку).

Зустрінемося на Марші. Слава Україні!

Прошу розповсюдити інформацію. Підтримати її репостом і «+» в коментарях.

Посилання на подію Марш Незалежності від ГО “Справа Громад

Посилання на подію “З незалежністю не жартують!”

Реєструйтесь і поширюйте!

ЩЕ РАЗ 🙂 ЦЕ НЕ ОКРЕМИЙ МАРШ. ЦЕ НАШ СПІЛЬНИЙ ПАРАД З УСІМА.
ЦЕ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ШИКУВАННЯ НАШОЇ КОРОБКИ НА СПІЛЬНОМУ ЗАХОДІ І ПРО АКЦІЮ ПІСЛЯ МАРШУ,


Олексій Петров

Зараз вже з’являються думки різних людей (а буде ще більше), чому немає сенсу йти 24 серпня єдиним маршем учасників війни з росією, волонтерів, патріотів своєї країни. Мовляв, все це херня на паличці. Безглузде і нікому не потрібне ходіння. Пройшли і все. Покричали і що? Ооось, якби багаття, шини, палаючі будинки, суд Лінча і все таке гарне, помітне і веселе, тоді так. Тоді цікаво. А так, це все колупання лопаткою в пісочниці під дерев’яним грибком, щоб голову не напекло.

Ну що ж. Будь-яка думка має право на життя. Саме тому я, користуючись цим же правом, висловлю свою думку. Я йду на парад! І закликаю всіх прийти. Всіх, кому не байдуже на цю країну! Всіх, кому не байдуже, що буде завтра! Так-так, я пам’ятаю, пам’ятаю, що коли багаття, шини і таке інше, то вийдуть мільйони. Може навіть мільярди. Приблизно такі ж слова я чув шість років тому. І п’ять років тому теж чув. «Коли вони прийдуть сюди… Коли оголосять військовий стан… Коли… Коли… Коли… От тільки тоді!»

Чому я, громадянин України Олексій Петров, йду на військовий парад 24 серпня 2020 року? Все дуже просто. Тому що я, громадянин України, чудово пам’ятаю інформаційний дев’ятий вал річної давності. Пам’ятаю, як горіли пердаки у вірних путінців, представників п’ятої колони. Пам’ятаю, яка істерика була в підконтрольних їм ЗМІ. Адже коли на вулиці країни виходять сотні тисяч людей… Коли тільки по Хрещатику пройшли двадцять батальйонів повного складу, де кожен… коооожен має досвід бойових дій… Коли нескінченне море українських прапорів, це неможливо не помітити.

Море, це добре! Але мені, Олексію Петрову, потрібен океан! Моїй любій Україні просто необхідний зараз цей океан. З людей, прапорів, пікселя, мультикама й вишиванок. З океаном сперечатися складно. Вірніше, неможливо. І борони, Боже, щоб цей океан почав бити своїми хвилями. Знесе все та всіх. Так що не зліть. Не треба.

Ну, а військовою мовою це називається демонстративні дії. Ми тут! Нас мільйони! І за Україну порвемо. Зметемо, як океан, граючи, змітає все на своєму шляху. Якщо захоче… Якщо його розсердити. Якщо з його силою не рахуватися.

У структурі загального маршу в числі багатьох формується ще одна коробка учасників війни з росією. Вулицями Києва коробку поведуть Герой України, генерал-лейтенант Михайло Забродський і Народний Герой України, командувач УДА Дмитро Ярош! Вважатиму за честь приєднатися до них і пройти разом! Ставай поруч. Лікоть до ліктя. За цією коробкою підуть ті, хто сьомий рік війни прикриває нам спину, волонтери і просто небайдужі громадяни!

Зустрічаємося 24 серпня 2020 року о 09:00, біля станції метро Університет.
Орієнтир – банер «З Незалежністю НЕ жартують!»

До зустрічі, друзі!

Слава Україні.

Будемо вдячні за РЕПОСТ!


Марш Незалежності 24 серпня 2020 р. о 09:00 Метро Університет

Нашу «коробку» очолять Герой України, генерал-лейтенант ЗСУ Михайло Забродський та Народний Герой України, командувач УДА Дмитро Ярош. ЗБІР БІЛЯ метро УНІВЕРСИТЕТ. 9:00. Шукай банер «З Незалежністю не жартують!» або людей в лівреях «Волонтер. Справа Громад».

Хочемо зауважити: це не окрема подія, ми приєднуємось своєю коробкою до загальної колони маршу і йдемо всі разом.

Це наш день!

Одного разу на Хрещатик повернуться знамена героїв Перших Визвольних, імена Других Визвольних і слава нинішніх – Третіх Визвольних Змагань.

Одного разу ранкове небо щемливо завмре від «Плине кача…», та так, що лише сльози, серце і синьо-жовтий будуть ниткою між небом і землею.

Одного разу крізь заповнений вщерть Майдан пролетить неодноразове «Слава Україні! Героям Слава!», Хамер доставить СПРАВЖНЬОГО міністра оборони, він підійде та доповість:
«Пане Президенте, Верховний Головнокомандувачу Збройних Сил України, війська до проведення параду готові…»

Одного разу СПРАВЖНІЙ Президент візьме слово і скаже все, що важливо для Нації, а потім…

Одного разу коробка за коробкою, лава за лавою, підуть вони – марунові, смарагдові, сталеві, оливові, червоні, чорні, сині, білі кашкети, сизі, морські… Підуть юні та сиві. Обпечені вогнем і посічені залізом. Брати і сестри. Герої.
І котитиметься Хрещатиком овація. І будуть захоплені очі дітей. І не ховатиме емоцій ніхто.

Одного разу країна одужає і зробить все, як має бути. А поки на Хрещатик йдемо ми. Бо це ми піднімали країну з руїн, захищали її, розвертали в бік Світла. Це нам є різниця. І це МИ платимо дорогу ціну, щоб Державність жила.

Це ми зродилися великої години, з пожеж війни і полум’я вогнів.
Це нам болить за долю України, це наші гнів та лють на ворогів.

Йдемо на ви! Це наша країна. Це наш день.


З Незалежністю не жартують! 24 серпня 2020 р. 13:00-16:00 Європейська площа

В День Незалежності усі, хто прагне європейського вектору для України, збираються на Європейській площі.

Ми зустрінемося, щоб сказати – із Незалежністю не жартують! Ми будемо слухати і співати НАШІ пісні. Ми будемо говорити про важливі речі.

Можна приходити з політичними прапорами, головне – мати в серці Україну. І точно треба приходити з позитивним настроєм, адже це наш день.