Ще раз за так звану “блокаду”

Просто рекордна кількість ідіотизму, який я почув від наших людей за останні дні: постійні маніпуляції різноманітних блогерів, провокаторів, та просто ідіотів, повторення взаємовиключних параграфів, травля тощо. Найгірше, що з розуму сходять, донедавна, цілком адекватні блогери.

Отже, ще раз за так звану “блокаду”, котра, насправді, є клоунадою. Зберу всі думки, до яких прийшов, станом на сьогодні, читаючи мудрих людей:

1. В ОРДЛО живуть УКРАЇНЦІ, які є ЗАРУЧНИКАМИ терористів. Дані терористи (НЗФ) підтримуються Кремлем: армією РФ, військовою технікою РФ.

2. Коли ми будемо повертати ОРДЛО НА НАШИХ УМОВАХ (підкреслюю), потрібно буде усвідомлювати наступне: так, чимало з українців в ОРДЛО багато років знаходяться під тотальною пропагандою ворога, і потребуватимуть інформаційного лікування, що не змінює того факту, що вони українці, якщо ми говоримо “Україна – єдина”. Так, більшість буде амністована. Ті, хто вчинив тяжкі злочини – будуть однозначно покарані (вбивства, катування, гвалтування тощо). Інших варіантів нема. З варіантами – посадити у тюрми мільйон людей – це до дурдому. Нас чекатиме важкий процес інформаційного лікування людей в ОРДЛО, для цього ми повинні будемо створити там здорове інформаційне поле, припинити срачі, дати шанс на оздоровлення. Подобається вам це чи ні, якщо ми говоримо про Єдину Країну, то ось вам те, що це значить.

3. Нема варіанту видавити терористів військовим шляхом, оскільки терористи, яких Кремль підтримує своїми військовими, і своєю військовою технікою – будуть прикриватись у Донецьку та Луганську жінками та дітьми.

4. Єдиний адекватний спосіб видавити терористів з ОРДЛО – примусити РФ припинити їх підтримувати. Цей пункт розпишу більш детально.

[…
Є два варіанти примусити РФ припинити підтримувати терористів, чим дати нам можливість вернути туди нашу владу, ліквідувавши НЗФ:

а) піти на умови РФ (визнати Крим російським, легалізувати терористів ОРДЛО, дати ОРДЛО право блокувати наші державні рішення тощо, тобто, втратити нашу незалежність)

Варіант “А” активно просувають різноманітні трояни, чи троянські кобили, до прикладу, Гадя. Чи ті ж ідіоти, які кричать “Порошенко закінчи війну!!”, до прикладу, ЮВТ, тому що закінчити її зараз можна виключно нашою капітуляцією.

б) примусити РФ піти на наші умови:

Варіант “Б” реалізується завдяки створенню для Росії таких ситуацій, при котрих підтримування НЗФ ОРДЛО буде руйнувати їх економіку, наслідком чого стане дуже великий ризик втрати контролю Кремлем за своєю внутрішньою ситуацією – коли більше не вдаватиметься пропагандою скерувавати негативні настрої населення на чергову видуману причину, не через те, що хтось там підніме революцію, а через те, що внаслідок незворотніх негативних економічних процесів кримінал вийде за всі допустимі межі, спричинить внутрішній сепаратизм, який неможливо буде зупинити.

Ці нестерпні для Кремля умови – санкції. Відповідно, дії Кремля також цілком прогнозовані. Їм необхідно досягти ситуації, при якій санкції знімуть, при цьому можна буде і надалі підтримувати НЗФ ОРДЛО, та тероризувати Україну, аж поки вона не погодиться обміняти власну незалежність на “мир”.

Як цього Кремлю можна досягти?

– Україна в односторонньому порядку виходить з Мінську. Нема Мінську – нема санкцій за Донбас. Сюди цілу групу провокаторів, і ідіотів, які до даної дурні закликають

– Україна сама визнає віртуальні республіки незалежними (“відділимо Донбас і заживемо!!”). Тоді Санкції будуть вже на цих утвореннях, з якими Рф підпише договір про військову співпрацю, і буде тероризувати ними нашу країну цілком легально, маючи спільний кордон з линидири. Так, санкції світ накладе на ці віртуальні утворення, тільки їм вони будуть байдужі, там створиться суцільна військова база для терору на всі сусідні області в Україні.

– Спровокувати Україну на явне порушення Мінську, розкрутити ці порушення при допомозі надпотужної команди ручних журналістів і лобістів по всьому світу. Сюди купа наших місцевих ідіотів, які закликають порушувати Мінськ

– Знищити Україну інформаційно – нонстоп переконувати світ, що він тратить час, у нас страшна корупція, реформ нема, ця країна не може бути самостійною, там все погано, навіщо на неї тратити час, давайте робити бізнес з РФ, чому бізнес між ЄС і РФ від якоїсь України, яка суцільна корупція, повинен потерпати тощо. Тут ціла армія маніпуляторів, наших “журналістів”, “антикорупціонерів” на допомозі

– Змінити владу в Україні на лояльну до себе. “Допомогти” обрати нам якусь модифікацію Додона, котрий піде на прямі перемовини з віртуальними “країнами динири”, легалізує їх, і, таким чином, повідомить світу, що це внутрішній конфлікт. На цьому полі у нас грають дуже багато популістів. Один з варіантів – перевибори. Якщо не вдається – створювати одну кризу за іншою. Тарифи, блокади, оффшори3000, тощо. Валити рейтинг влади, яка не йде на умови РФ, щоб українці обрали лояльних Кремлю політиків на чергових виборах – троянів у вишиванках, чи відвертих проросійських – не важливо.

– Посприяти приходу до влади у країнах, які є нашими союзниками, лояльних до себе керівників, які приймуть проросійську позицію

Всі ці пункти реалізовувати при підтримці постійного негативу (вічної зради) в інформаційному полі країни, що дає шанс на бунт, сприяє росту рейтингу лояльних до Рф політиків т.д. Любими способами збільшувати кількість власних інформаційних площадок, розкручувати ідіотів-блогерів, які мислять лише простими рішеннями, підтримувати популістів політиків, мотивувати сюжети з цілодобовим поливанням лайном у сторону влади тощо. Замовчувати позитив, перетворювати позитив на негатив, відвертати увагу від позитиву. Популяризувати беззмістовне критиканство, називати критиканство критикою. Прикривати своїх спікерів свободою слова. Створювати своїм провокаторам медійний образ патріотів, і цим їх захищати при обвинуваченнях за їхні реальні злочини. Затравлювати тих, хто пробує надавати альтернативу суцільному негативу, компроментувати, оббріхувати тощо. Виставляти любого, хто підтримує владу у її прагненні вирвати країну з залежності від Кремля – платними працівниками, мінстецем, інфотітушками, антимайданом, українським ольгіно, будь-що, лиш би заперечити, що хтось може свідомо підтримувати владу по власним переконанням.
…]

Ось з цим пунктом розібрались? Ідемо далі.

5. Нема ніякої торгівлі з терористами. Підприємства у ОРДЛО зареєстровані на вільній території, сплачують податки у бюджет України, за рахунок котрих, у тому числі, фінансуються ЗСУ.

6. Жодна блокада ОРДЛО неможлива, оскільки маємо сотні кілометрів неконтрольованого кордону з РФ. Все, що ми перекриємо – буде завозитись з РФ, і приносити кошти російським ділкам. На підприємствах ОРДЛО працюють українці, які заручники терору від НЗФ РФ. Якщо ми заблокуємо роботу цих підприємств, ми вдаримо не тільки по власній енергосистемі, і власному бюджету, ми вдаримо по українцях, які там у заручниках. При цьому ми ніяким чином не вплинемо на підтримку Росією НЗФ, навпаки, ми стріляємо собі у ногу:

а) узалежнюємось від російського газу через відсутність вугілля
б) втрачаємо податкові надходження
в) отримуємо біженців з ОРДЛО, яких потрібно забезпечити роботою на вільній території, а також дати їм стартові умови. Враховуючи, що ні першого, ні другого, ми забезпечити не можемо, ми отримаємо ще одну додаткову потужну кризу

7. Замість того, щоб щоразу повторювати одну і ту саму фразу: “А чому держава не замінила за три роки вугілля”, вивчіть питання. Скільки коштувала б така заміна в наших умовах, скільки часу потребує. І ще дайте відповідь мені на наступне: при поверненні ОРДЛО нам знову станції переводити на той тип вугілля, від якого закликаєте позбуватись? За які кошти? І ще одне питання: а яку ми роботу дамо українцям при поверненні ОРДЛО, якщо зробимо ті шахти непотрібними? Ми зараз маємо відповідь?

8. Очевидно, що я не виключаю того моменту, що НЗФ РФ вибивають гроші з підприємств на території в ОРДЛО, хоча б, в обмін на те, що їх не ріжуть на метал. Але слухати ось ці байки, що завдяки даному рекету війна продовжується – більше нема сил. Ще раз, запишіть собі на моніторі: ВІЙНА ЧЕРЕЗ ТЕ, ЩО КРЕМЛЬ ПІДТРИМУЄ НЗФ У ОРДЛО. Війна НЕ закінчиться, коли ми заблокуємо там роботу наших підприємств. Цим ми тільки запустимо процес, коли НЗФ порозпилюють всі ці підприємства, спричиниться ще більша криза, від котрої будуть потерпати не терористи (НЗФ на утриманні у РФ, не буде рекету, будуть гроші за розпил на метал підприємств тд), а заручники, заручники – які є українцями. Наступне – при поверненні ОРДЛО ми отримаємо ось весь цей спадок зруйнованої після “блокади” інфраструктури, безробітних українців, куди ми всіх влаштуємо? Як будемо відновлювати економіку?

9. Нема ніякої контрабанди, тому що Донецьк і Луганськ – це Україна. І ніякого кордону всередині України бути не може.

Ось це вам коротко на всі істерики, які спричинили провокатори, та безвідповідальні політики, що вимагають блокувати Донбас.

І ще одне: чому тих мудаків, які на Донбасі вимагали приєднання до Росії – називають сепаратистами, а тих мудаків, які на вільній території вимагають відділити Донбас – сепаратистами не називають, хоча вони такими теж є?

Дякую за увагу

P.S. Для цезради, щоб не мучилась істерити кожен раз одне і те саме: так, я працюю на Ахметова, Авакова, Медведчука, Путіна, Порошенка, Яценюка, кремль, мінстець, АП тощо

Автор