Володимир Омелян: «Мовчати не буду!» (фото, відео)

Володимир Омелян

6:30 ранку.
Всі сплять, діти, дружина, мама.
Вривається ДБР з обшуком.
Начебто рішення суду щодо колишніх власників будинку, де ми зараз мешкаємо.

* * *

Короткий апдейт.

Обшуки в орендованому нами будинку відбулися на виконання рішення суду в рамках кримінального провадження щодо колишнього власника будинку, який його продав ще у 2016 році.
Формально жодних звинувачень до мене немає, нічого вилучено не було.

Про такі лихі 90-ті говорив Зеленський?
За такою підставою завтра можуть зайти до будь-кого.

Обшук провели коректно, хоча традиційно з автоматниками.

Володимир Зеленський, привіт від Вас я отримав!
Мовчати не буду!

Мої діти та дружина передають Вашій родині великі вітання!
Ви таки – повний совок, воюєте навіть з сім’ями своїх політичних опонентів.

В одному я певен, як би важко не було, але Правда і Україна завжди переможуть!


Олексій Петров

Сьогодні о 06:30 ранку (до речі, цілком в традиціях НКВС, діди навчали) співробітники ДБР вдерлись з обшуком до Володимира Омеляна. Начебто за заявою колишніх власників будинку, де він зараз мешкає. Напевно, колишній міністр інфраструктури України з особою жорстокістю переставив кактуса з одного підвіконня до іншого?!

А може, то помста від Бубочкіного ляльковода за лоу-кост компанії, які декілька років тому зайшли на ринок України та «обісрали» одній бабці всю малину!

P.S. Ні, на Порошенкові Слуги Кремля не зупиняться.

До речі, у Єрмака або його брата обшуків не буде. Бо Янелох Оманський їм вірить!

Боже! Який український сором!


Павло Нусс

В 6:30 утра в доме, где проживает Volodymyr Omelyan, начались обыски ГБР. В это время в доме спали сам Омелян, жена, дети и его мать. Если вы критикуете власть, и к вам ещё не пришло с обыском ГБР, не расслабляйтесь – обязательно придут.

Вся антикоррупционная инфраструктура и правоохранительные структуры Зеленским и его ближайшим окружением трансформированы в государственные карательные органы, финансируемые за счёт налогоплательщиков. Их задача – запугать и уничтожить политическую критику действий антиукраинской власти.

Если этот хаос не остановить, придут за всеми, кто умеет говорить правду и имеет для этого возможности. Остальных запугают через СМИ.

Зеленский уже получает прямые намеки от влиятельных европейских лидеров с призывом прекратить политическое преследование оппонентов, но, как мы знаем, у Зеленского не все в порядке со слухом, поэтому до санкций о сталось совсем немного. А они неизбежны, как и неизбежно массовое сопротивление этому беспределу. Неизбежно. Увы.


Ростислав Павленко

Вчора мали прекрасний спільний ефір у рамках марафону про #Безвіз з Volodymyr Omelyan і іншими колегами-друзями.

А сьогодні ранок розпочався з повідомлення, що до Володі о 6:30 ранку (!) вдерлось ДБР, яке щось шукає… на попереднього власника будинку.

Наслідування сталінських методів – шлях слабких і закомплексованих, які хочуть виглядати сильними, але раз по раз сідають у калюжу.

Запам’ятайте вже: Україна – не Росія. І не малоросія.
І такими діями наближаєте свій безславний кінець.


Ірина Геращенко

Ми повертаємося в часи великого Терору.

Політична мотивація всіх цих обшуків очевидна – закрити рота. Моральна складова огидна – шантаж і пресинг, дошкулити в найбільш болючий спосіб, аби принизити, налякати родину, стареньку маму, маленьких дітей.

О 6:30 ранку вламувалися додому до Тетяна Чорновол, сьогодні – до Volodymyr Omelyan, відомого безжальною критикою режиму. Політична вмотивованість, вибірковість і мета цих дій настільки відверті та далекі від правової держави.

Колись, в часи Януковича, опозиція прокидалася рано, будила дітей, родини одягалися, аби незвані «гості» не застали нікого в піжамах. Й чекали… Часи Януковича повернулися. За опозицією слідкують. Наші телефони прослуховуються. Ми всі провели розмови з дітьми на випадок «дядь в масках», хоч, звичайно, це не врятує маленьку дитину від шоку. Бюро репресій о 6 ранку може прийти до кожного. Якщо ти з «ЄС».


Сергій Місюра

6:30 ранку. Театральне дійство на ганку оселі Volodymyr Omelyan.

– Добрий ранок!
– Відійдіть, ми з ДБР, нам треба провести у вас обшук!
– Добре, але з якого приводу?..
– Так, розпочинаємо обшук, ось постанова, цей будинок колись належав громадянину К.
– Але тут живу я з сім’єю!
– Суд постановив – ми виконуємо.
– Але ж тут не живе К., а мешкаю я!
– Отой шкаф переверніть, а ти в підвал, подивись, яке вино є.
– То які звинувачення, мого прізвища ж нема в постанові!
– А ви і не треба, нам потрібно передати привіт.
– Від кого?
– Гарні шпалери, може гроші там, під ними?
– Чи кому? Мені? Громадянину К.?
– Так, всіх розбудили, багато чого перевірили, техніку свою установили де треба – збираємось!
– Може вам чаю, кави? Ранок же…
– Ніт, в іншій хаті поп’єте, може, і скоро…

Добрий ранок в вільній і незалежній Україні, в якій немає тоталітарного і узурпованого режиму. Опозиції можна говорити і жити в своїх помешканнях, не зважаючи на те, що городить потерпілий і творять правоохоронні органи.

Добрий ранок, поки не В’єтнам…


Алла Комарова

Я так розумію, найвеличніший Чпок сучасності вирішив повернути Крим досить парадоксальним шляхом. Як із горою та Магометом. Навпаки тобто. Ну, якщо Путін вчепився у Крим та Донбас мертвою хваткою скаженого мєдоєда і не віддає, то нужно просто віддати йому решту, і типу так і було. Разом і до кінця.

Саме тому у якості занурення у атмосферу Криму, де нащадки енкаведістів вламуються до помешкань киримли о 5-6 ранку, сьогодні тутешні косплеєри росгвардії вламуються до помешкання Volodymyr Omelyan. Можна ще автозаки підігнать на вулицю. 7Д-графіка, вся фігня.

До речі, кохані мої, “всьо ні так адназначна, і взагалі не псуйте мені настрій та колір пальта”. Вам притчу про “коли прийшли за, я мовчав” нагадати? Розкручений маховик репресій не зупиняється ніколи, а спитати “а мене-то за що? я завжди тільки квіточки постив!” можна й не встигнуть.


Вікторія Сюмар

Обшуки ДБР у Володимира Омеляна, які починаються в 6:30 ранку для пошуку якихось міфічних документів колишніх господарів?
Це от рівно за зразком обшуків у Marusya Zvirobiy, на яких вилучили аж дитячий револьвер її доньки…

Підозра СБУ Сергій Стерненко, на якого тричі нападали, в умисному вбивстві? З оприлюдненням лише однієї експертизи уже «вашої влади», з «забутими» попередніми експертизами з протилежними висновками?

Абсурдні та смішні справи проти Петра Порошенка, Софії Федини. Волонтери і патріоти по півроку в тюрмах без жодних очевидних доказів….

Це ваша спроба зробити тут Росію. Ні, навіть СРСР. Бо приходити в 6:30 і лякати малих дітей – це методи 37-го року.

Дружина Омеляна – Світлана Бевза – всесвітньовідома українська дизайнерка. Вона зараз шиє костюми лікарям.

Що робить для лікарень ваша дружина?

Так, я пам’ятаю, ви просили її та дітей не чіпати. І я ніколи її не коментувала.

Але за вашими вказівками аж надто вже чіпають інших жінок і дітей. І вони теж не роблять нічого поганого. Навпаки. Вони роблять добро для своєї країни, займаються благодійністю, як Світлана Бевза чи Марина Порошенко.

Ви хочете, щоби вас боялися? Але це лише об’єднує нас. Хто сіє вітер, той пожне бурю…


Alex Noinets

Я не знаю, чим пан Володимир завинив цій прекрасній владі, крім того, що він її не любить, але почерк очевидний, цього достатньо. Обшук, щоб було, щоб просто так, щоб а чо он.

Може, колись і тут заяву від Зезидента побачимо, що він і тут потєрпєвший через образливі пости.

Всім рекомендую готуватися до обшуків, і сам готуюся. Такі часи. У кого останнього обшук – той квач.

 

На заставці постер © Andriy Yermolenko