«1+1» – це «Коломойський + Медведчук»

Валерій Прозапас

Ну що, розкрилася таємниця дивної поведінки прекрасного каналу “1+1”?

Вони, виявляється, на чверть на відкупі у Медведчука, ватнік на вишиванку під шаровари.

Мабуть, такими були 30 срібняків Коломойському від Кремля, стара як світ історія про Юду.

Цікаво, а коли Вдадімір Алєксандровіч на стадіоні кричав “пачіму нє сідіт Мєдвєдчук?”, він знав, що наїжджає на свого роботодавця та спонсора його ідіотського творчєства?


Джон Сміт

Зелепоц дозволив Рашці скупити більшу частину інформаційного простору України. Тобто все: Зелепоц провалив 17 статтю Конституції України, ту, де про захист інфопростору. Це доконаний факт. Тепер наші телеканали контролює Медведчук, і вони розбивають голови українцям фейками про біо-лабораторії США.

Далі вони 6 років розповідали про баригу, який все вкрав, а зараз ліплять йому не справу про розкрадання, а якусь тупу підозру про призначення заступника спецслужби, що є буцім-то захопленням влади.

При цьому сам Зелепоц призначив неслуживого Баканова цілим головою СБУ. А люстрованого Богдана – головою АП. Тобто радісного паяца гонять під ковпак.

При цьому Зелепоцу виростили звєзду, що він самий хитровиє*ний в мірє лідєр соврємєнності. Надурив ціле МВФ, йопта, – дочекався підтвердження 5 млрд кредиту, а потім хопа! – і розпочав політичні переслідування лідера опозиції, якого поважає Захід. Тільки криворізький Наполеон – ідіот, і не розуміє: як кредит погодили, так можуть і відкликати, бо МВФ не співпрацює з токсичними країнами з проблемами із демократією.
Та у ідіота мінутка слави. Пусть вєсь мір подождьот.

Що ми маємо.
Рашка руками клоуна робить клоуна токсичним на Заході, а з ним і всю Україну. Одночасно Рашка за бездіяльності клоуна захоплює інфопростір. І одночасно руками зелеклоуна намагається обезголовити і розсіяти антикапітулянтські сили.

Не знаю, що бачите ви, я бачу чіткий план.
За пару років рашка планує привести до влади Медведчука. Порошенка – посадити, Україну – ізолювати від союзників, Зелеклоуна – добити скандалами і кинути на розтерзання публіки за весь той 3,14дець, який він утворив і ще утворить. А Україну зробити великим днр.


Никита Соловьев

Я редко себе такое позволяю, но в этот раз оналитега на грани конспироложества. Извините, но удержаться не могу, это сильнее меня.

Я о новой структуре собственности Плюсов. Уже много обсуждений и анализов видел. Но везде упускается ключевой, на мой взгляд, момент. А зачем это Коломойскому?

Плюсы – это главное оружие Бени, причем масштаба ЯО. И его влияние на Зеленского в немалой степени связано с этим инструментом. Плюсы – это главный козырь Коломойского в любом политическом торге. И вот он уступает часть контроля над ним Медведчуку. Ключевой вопрос должен быть “Зачем?” Потому что, зачем это Медчедчуку, Кремлю и т.д., понятно и так. А вот зачем Бене?

Что он просто продал долю в Плюсах за деньги, я не верю. Он далеко не в такой финансовой жопе, чтобы продавать главный козырь. А адекватную цену (адекватную именно козырю, а не рыночному активу) никто не даст. Значит цена не финансовая.

Что настолько важного мог предложить Коломойскому Медчедчук? Я не вижу у Медведчука ничего, за что стоило бы впускать в Плюсы. А значит, второй стороной сделки не сам Медведчук является.

И из реалистичных вариантов у меня остается только Кремль. В условиях серьезных проблем с правоохранительной системой США, Беня в качестве меры безопасности или страховки для себя выбрал Кремль. И окончательно сделал на Путина ставку. Что ему там обещали в Кремле, уже даже не важно, это только ему интересно. Но это означает, что Беня уже не просто решил шатать ситуацию, а однозначно сливать нас под Москву.

Выглядит абсолютно алармистски и паникерски, но я не вижу никакого другого объяснения. Очень надеюсь, что у всех будут основания надо мной поиздеваться по поводу этого поста. И что я таки окажусь паникером, а решение значительно проще и менее опасное.


«Схеми»: Віктор Медведчук задекларував частку в телеканалах «1+1» і «2+2»

«Схеми»: «Ти не один». Нововиявлений союз Коломойського та Медведчука (розслідування)

 

Колаж © «Схеми» / Радіо Свобода та UA:Перший
«Copyright © 2020 RFE/RL, Inc. Передруковується з дозволу Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода»