Про помилуваного Маслова, який знову у в’язниці

Сергій Місюра

Про помилуваного Маслова, який знову у в’язниці, та його фото під час обміну.

Це не вирок Зеленському, бо він його помилував перед новорічним обміном. А це вирок самому Маслову і зрізу суспільства. Зеленський просто сліпо підписав указ, який навіть офіційно не опублікований. Тому він винен тільки в тупому виконанні умов Росії про обмін полоненими, який на днях знову показав, що він міняє будь кого, але не розбираючись, хто йому треба. Аби обмін пройшов…

Розумієте, на фото людина, яка обурена не на Україну і радіє звільненню з в’язниці, а саме злість, що його лишили звичного життя. Тобто життя на зоні.

Так, навіть я знаю людину, яка вже сидить багато «ходок», і після закінчення однієї на волі одразу робить все, щоб потрапити назад, «на хату». Такі люди вже не бачать себе в цивільному житті. Вони не знайдуть вже ніколи роботи, не буде в них сім’ї. Їм комфортніше і звичніше жити за ґратами.

Тому Маслов одразу після звільнення йде робити звичні «розбої», в суді все признає і хоче повернутися на зону. При цьому робить різні кримінальні проступки, щоб за якийсь точно посадили. І тому зараз його посадили за розбій з повією, а ще три випадки чекають рішення суду.

І на фото саме злість на людей з думкою «чому саме мене випустили, я хочу сидіти далі, а не чалитись в дирляндії, де я не авторитет». І не знайшовши себе в ДНР, не пройшовши на зону в РФ, він вирішив повернутися саме в українську в’язницю, де хоча б таке, але в нього буде життя…

І саме цей зріз суспільства, який не бачить себе громадянами України, вирощує таких Маслових і не бачить цивілізованого життя на благо держави. Аби порішати, не платити податки, а там і на зоні є життя, на крайній випадок.

Якось так.
Посилання.

Автор