Постояти збоку не вийде

Віталій Гайдукевич

Вечірня стрічка обурюється, як моральний урод, що угробив країну, пропонує спершу вижити, а потім розрулювати… якось. Панове-достойники, а що, хто що нового почув?

Обговорення – слова. Дія де? У кожного, хто бачить покинутих напризволяще підприємців, медиків, палаючі ліси, країну в цілому, просто зараз є цілком очевидний алгоритм дій:

1. Погоджуєшся, що зелена пліснява руйнує державність?
2. Хочеш долучитися до протидії?
3. Подумай, хто ти за політичними переконаннями?
4. Знайди серед проукраїнських партій ту, що близька тобі за переконаннями, принципами, цінностями, ідеалами.
5. Вийди на контакт із осередками вподобаної сили і спитай, чим ти можеш допомогти (інформаційно, агітатором, на акціях, власним ресурсом, донатом, відкритою підтримкою ТВОЄЇ партії або вступом до її лав).
6. Не знайшов кому довіритися? Можеш знайти однодумців і ресурси створити Кращу Партію Країни? Шукай і роби. Не виходить? Дивись п.5.
7. Забудь про ідеалізм – ти не ідеальний, політики – теж. Недоліки буде простіше виправити з твоєю допомогою.
8. Не чекай див – 46% інфантилів впевнені, що їх право на помилку = покласти на твоє право мати нормальну країну. Ти проти? Ставай активним.
9. Готуйся до складних баталій – рагулі, ментальні пролетарі та московитська агентура просто так не відступлять. Але вони бояться згуртованого політичного руху – психологія гопника.
10. Вчись домовлятися – твоя партія точно не виграє наступні вибори одноосібно. Як бачиш, монобільшість в незрілій країні = смерть парламентаризму. А значить твоя сила, сила твоєї партії – це вміння єднатися довкола головного, цивілізаційного вибору з потенційними союзниками.
11. Пам’ятай, головна помилка Революції Гідності – вона не народила нову політичну якість. Цю помилку можна
виправити зараз. Але без твоєї участі – ніяк.
12. Не журись, шанси на нову якість зараз мають лише ТРИ політичні сили (якщо не чудитимуть). Можливо, з’являться 1-2 нові. Але пильнуй – там де є чорти, це не якість.
13. ЛІВАКИ – ЗЛО.
14. І головне – постояти збоку не вийде.

“Перемога залежить від доблесті легіонів” © Юлій Цезар.
Доблесть легіону = сила кожного з нас.

#Res_Publica потребує відродження… або воскресіння.
#немає_права_на_помилку

Автор