Зеленський – тільки ширма

Виктор Федорончук

Насправді, пародія на президента – Зеленський – тільки ширма, головний актор в комік-шоу, завдання якого створювати інформаційний шум. А в цей час проводиться активна робота по захопленню влади та України головним замовником і організатором цієї операції разом зі своїми подільниками.

Вся публічна “команда президента Зе” – це розширена версія “кварталу-95”, ціль якого – “розважати” суспільство, пародіюючи президентство.

Юридично нікчемні, безглузді, але високо-резонансні укази, рішення та заяви членів команди КоЗел якраз таки і мають на меті тримати фокус уваги суспільства, що зелейо*ів, що пох*їстів, що порохоботів на цих новинах і мало звертати уваги на те, що робиться за кулісами.

А що насправді робиться – про це доходять тільки слухи та розрізнені новини, які тонуть в шквалі потоків безглуздої інформації про рішення і заяви команди Зе.

Кожен день команда зе буде видавати на гора новий вкид шокуючих своєю абсурдністю новин, заяв, рішень тільки для того, щоб глядачі цього лицедійства залишались прикутими до шоу і не бачили, що робиться навколо них, і як шахраї облапошують їх кишені та сумочки.

Прийде момент, і коміка заберуть зі сцени, а народ “прокинеться” в новій реальності.

 

Карикатура © Ігор Конденко