Наша сила в нашій різноманітності

Екатерина Яресько

Ми знаходимось під дією потужної інформаційної технології, яка викликає індивідуалізоване сприйняття голограмного кандидата.
Ми збентежені та обурені, розуміємо, що з нашим суспільством вчиняють нечесно.
Ми впевнені – потім закономірно настане крах цим сподіванням, що існують виключно в свідомості та підсвідомості людей, які піддались впливу використовуваних психотехнік.
Ми знаємо, що цей крах закономірно викличе дуже небезпечні суспільні потрясіння.
Ми шукаємо спосіб, як захистити нашу державу, наше суспільство та нас самих в цих умовах.

Нема такого універсального рецепту, який би міг протистояти особистісним очікуванням задурманених людей.
Ми вже зрозуміли, що той аргумент, який здається найкращим для нас, на більшість інших просто не подіє.
Ми від цього іноді зневірюємось та розгублюємось.
Деморалізація, яку вони безуспішно спробували до нас застосувати – теж елемент технології, і він не спрацював, ми всі зібрані, працюємо й впевнені в нашому майбутньому.

Тим більше, що рішення є, і воно полягає в нашій різноманітності.
Нас багато, і всі ми різні.
І чим більше ми будемо писати про вибори, про використовувані методи, продукувати нові меседжі, знаходити нові аргументи, тим більше шансів переконати людей.
До речі, від тих, хто свідомо просуває тут зе-технологію, я постійно читаю зауваження, як нам треба писати, що не треба обзиватися, агітуйте за свого, не лізьте до нашого, будьте толерантними й т.п. – все це лише елемент технології для зниження рівня нашої різноманітності.
Не піддавайтесь, будь ласка.

І якщо ви не підтримуєте того, що пишу тут я чи хтось інший, вам не подобаються якісь листівки чи газети, не втручайтесь, не бійтесь, що це нашкодить.
Кожен смисл знайде свого адресата, дістанеться того, кому він потрібен.
Наш ефективний спосіб протидіяти цій технології полягає в нашій різноманітності. Говоріть з людьми, роз’яснюйте, смійтеся та лякайте, пишіть, робіть відео, малюйте, робіть, що можете, що у вас виходить найкраще, все це є потрібним, все це є важливим.
Наше майбутнє повністю залежить від нас.

Автор