Чим порохобот відрізнється від зрадофіла і «партійота-націоналіста»?

Виктор Федорончук

Тим, що порохоботи не погрожують зрадойо*ам, не обіцяють і не погрожують, що після перемоги на виборах Порошенка зрадойо*ів будуть вішати і розстрілювати. І взагалі – ніяк не збираються ні переслідувати, ні обмежувати їх в правах.

Тому що порохоботи за диктатуру закону, за європейський, цивілізований шлях розвитку, за мир і спокій в суспільстві, за те, щоби для всіх були рівні можливості та права і закон один для всіх.

Зрадойо*и можуть бути впевнені, що після перемоги на виборах порохоботів, вони можуть і далі користуватися всіма благами і досягненнями, яких було здобуто П. Порошенком на посаді Президента України, і тими, які будуть досягнуті протягом наступних 5-и років.

Перемога команди Порошенка на виборах гарантує зрадойо*ам, що вони і далі можуть ненавидіти Порошенка та порохоботів, і їм за це нічого не буде, звичайно, якщо ця ненависть не буде переходити рамки закону і не перейде в площину криміналу.

Ніхто не буде перешкоджати зрадойо*ам їздити по нових відремонтованих дорогах, користуватися безвізом, користуватися результатами реформ в різних сферах, жити в мирній країні за межами окупованих територій.

Також, коли переможе Порошенко, то кожен зрадойо* може бути впевнений, що ніхто “зрадойо*а-великого партійота” насильно не відправить на фронт, тому що завдяки Порошенко у нас армія вже прийшла до стану, коли в ЗСУ служать тільки добровольці по контракту, армія всім забезпечена, і небезпечна робота військових добре оплачується.

Мало того, зрадойо* може не сумніватися, що після перемоги Порошенка «долор» не буде зростати, економічна ситуація продовжить покращуватись, зарплати і пенсії зростатимуть, а Україну і українців в світі будуть поважати як мудрий народ.

Так що кожному зрадойо*у треба сто раз добре подумати і зрозуміти, що як би зрадойо*-партійот не ненавидів Порошенка і порохоботів, проголосувати за Порошенка на виборах 31.03.2019 року – фактично єдиний раціональний вибір.

І вигідний цей вибір в першу чергу якраз зрадойо*у, який не вкладає ніяких зусиль в розбудову країни, – команда Порошенко і порохоботи всю роботу по розвитку України будуть робити, незважаючи на те, що зрадойо*и будуть всіляко ухилятися від своєї громадянської відповідальності, заважати і шкодити. Зате користуватися здобутками будуть нарівні зі всіма.