Активісти активізуються!

Валерій Прозапас

Чим голосніше людина без зрозумілої професії кричить про свою боротьбу з корупцією, тим більше шансів побачити її затримання за шантаж та вимагання коштів.
Бо “активізм” вже давно перетворився на прибутковий промисел, коли ні за шо не відповідаєш, але коли за твою маячню платять все менше, працювати не по понятіям, но деньґі нада, тоді приходиться показувати своє справжнє лічіко.
Нє ми такіє, жизнь такая.

А один такий Костанчук взагалі спіймав зірку, пару раз скорчивши мужню фізіономію в телевізорі та відчувши себе черговим “новим ліцом”, – нєчаянно привідкрив один з секретів електоральної стабільності Тимошенко.

Це банальний підкуп.
Юлія Володимирівна відчула реальність чергового прольоту і необхідність боротися за кожен відсоток, – і її прібліжонниє через нардепа Дубіля організували підкуп кандидата однофамільця їхньої шефіні Юрія Тимошенка.

Вийшло смішно. З перепискою та фото купи грошей, за яку йому треба було знятися з виборів. Коли в суді доведуть аутентичність матеріалів, ще один патріотичний нєбожитєль закричить “влада знищує патріотів”.

Як і у випадку з розкритою мережею підкупу членів вибочих дільниць – наступного дня пані Тимошенко вийшла до преси з погано прихованою істерикою і знову всім пообіцяла все, і що хто не захоче отримати свої радянські вклади, той не встигне втекти, а вона дасть письмові гарантії, щось таке.

А тим часом по всій Україні хтось синхронно розпочав розмальовувати офіси БПП, мабуть, теж невідомі, але дуже чесні борці за ідею “чтоби нє било боґатих”.

 

Фото © Facebook ДБР

Автор